WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
De Otter gooit hoge Ogen
Oud Loosdrecht, wo 11 augustus 2010

De terrassen van Wijdemeren worden gekeurd door Simone Stevens van de Gooi en Eemlander. Onlangs was zij bij Vlaar nu bij De Otter.

Café-Restaurant De Otter Loosdrecht

Twee weken geleden werd het terras van Vlaar aan het Noordereinde met een keurend oog bekeken. Vandaag beschreef Simone Stevens haar bezoek aan het terras van De Otter aan de over van de Plas. Simone was opgetogen over de vernieuwing die De Otter heeft ondergaan onder het nieuwe bewind van Kim van Waveren. De jaren zeventig kleuren en inrichting hebben plaatsgemaakt voor een eigentijdse aankleding.

Winnaar?

Vier jaar geleden eindigde De Otter op de laatste plaats van de terrassentest. Nu beviel het gebodene echter zo goed dat de totaalscore uitkwam op een 8,2, waarbij de toiletten een aparte vermelding verdienen, want De Otter kreeg van de bezoekende keurmeesteres daar zelfs een 9,5 voor. Simone heeft iets met de Wijdemeerse toiletten, want ook bij Vlaar scoorden de toiletten het hoogst.

Op de andere onderdelen, sfeer, bediening en prijs/kwaliteit scoorde De Otter achten. Het uitzicht op de bootjes in de jachthaven kreeg met een zeven en een half toch ook nog een mooie score. Simone Stevens eindigt haar recensie met: "Hebben we hier te maken met een potentiële winnaar?"

bron
G&E
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
22 gr.
windkr. 3