WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Stank en Formatie
Loosdrecht, ma 9 augustus 2010

Wim van Oudheusden uit Loosdrecht heeft de oplossing voor de Horndijkstank en geeft zijn visie op de Haagse kabinetsformatie.

Hiermee sluiten we de discussie over de formatie af. Zodra de poll is afgelopen op 20 augustus besteden we er nog in een kort berichtje aandacht aan. Red WWK.

ingezonden brief

In de Gooi en Eemlander valt te lezen, dat ambtelijk Almere wel geëquipeerd is om stank tegen te gaan van verrottende algen. de heer Spek beweert "diverse maatregelen (te kunnen) treffen en (we) kunnen die elk moment inzetten." Het gaat onder andere om bellenschermen en skimmers (filters).

nu is mijn suggestie aan onze gemeente om die maatregelen per direct in te voeren door ze in te huren van Almere. en dan de kosten te laten betalen door Amsterdam of Waternet.

eenvoudig toch? by the way: waarom komt Waternet niet op zo'n idee? omdat ze met Wijdemeren nog een appeltje te schillen hebben? laten we de omwonenden nu meteen te hulp schieten! als dat in Almere kan, waaron dan niet hier? snelheid is geboden.

Wim van Oudheusden
Loosdrecht


veel dappere CDA woorden, maar belangrijker is hoe de CDA vertegenwoordigers uit het Gooi gaan stemmen op hun congres, dat hierover gaat besluiten. in plaats van persoonlijke meningen lees ik liever wie namens wie wat gaat stemmen daar! ik ben benieuwd of de nieuwe CDA openheid zover zal gaan....

jammer, dat we het zover hebben laten komen trouwens. hoe kan 1,5 miljoen Nederlanders stemmen op iemand die in een rechtzaak over extreem rechts gedrag is verwikkeld? hoe kan iemand die onze voetballers en supporters in gevaar bracht in Zuid-Afrika zoveel steun krijgen? zie de dreiging van al Qaida daar. willen we straks een tweede Bouterse op het pluche hijsen en daarna alles goedpraten?

hadden we maar net als destijds onder den Uyl bij de verkiezingen twee schaduwkabinetten gepresenteerd gekregen, waaruit we mochten kiezen; dan hadden we meteen meer zekerheid gehad over het nakomen van ieders verkiezingsbeloftes! nu is het voorspelbaar compromis op compromis, nog wat water in de wijn, nog een scheutje extra discriminatie, nog wat meer vermenging van Kerk en Staat omdat we een crisis hebben?

je moet toch wel erg pluchegeil zijn om zo te draaien als Verhagen deed. had toch VVD en PVV laten regeren met hooguit gedoogsteun van het CDA en SGP. dan had je niet zo'n moeilijk te verteren congres gekregen. maar ja, wat zalvende Lubberiaanse uitspraken en ze gaan wel weer mee zal Verhagen hebben gedacht.

Wim van Oudheusden
Loosdrecht

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
19 gr.
windkr. 2