WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Loosdrecht on the Beach
Loosdrecht, wo 21 april 2010

Op 18 en 19 juni organiseert LoVoC, de Loosdrechtse Volleybal Club, voor de zesentwintigste keer het beachvolley- en beachbadminton-toernooi.

ingezonden bericht

De Schakel Beachtoernooi

Hierbij nodigen we u uit voor het, inmiddels in Loosdrecht en Wijde-omgeving meer dan bekende, De Schakel-beachtoernooi.

U leest het goed een andere naam, maar nog steeds hetzelfde LoVoC beachevenement dat dit jaar al weer voor de 26e keer plaatsvindt. Na 7 jaar hebben wij afscheid genomen van onze hoofdsponsor Ten Herkel Grafisch Compleet, die ons in die jaren geweldig heeft gesteund. We zijn hartstikke blij dat we een nieuwe hoofdsponsor hebben gevonden. Cafetaria De Schakel hebben we voor maar liefst 5 jaar aan ons toernooi kunnen binden. Dat gaan weer mooie jaren worden!!!

De afgelopen jubileumeditie was een geweldig succes. Met een aantal, al dan niet aangepaste, activiteiten hebben we besloten ook dit jaar door te gaan. Welke? U zult dat die dag zien, net zoals de mogelijkheid die aanwezig is om Oranje op zaterdagmiddag aan de slag te zien. Wel staat vast dat ook dit jaar een vijfde, en nu volwaardig veld, zal worden bijgelegd om het enorme aantal inschrijvingen zoveel als mogelijk te kunnen plaatsen. Alle reden om snel en volledig in te schrijven voor de badminton- en volleybalwedstrijden op het alom bekende parelwitte strandzand voor onze sportzaal Eikenrode in Loosdrecht.

Het perfecte weer is reeds geregeld, de organisatie en sponsors zijn paraat en de meer dan 170 kubieke meters strandzand zijn in bestelling. Wij nodigen u dan ook van harte uit met uw team(s) van bedrijven, verenigingen, scholen, straten, buurten en instellingen in te schrijven voor dit traditionele beachevenement. Meer informatie en inschrijfformulieren vindt u op de website van LoVoC.

De speeldata zijn:

  • beachbadminton voor tweetallen: vrijdagavond 18 juni 2010
  • beachvolleybal voor viertallen : zaterdag 19 juni 2010

Uw inschrijving(en) moeten uiterlijk 16 mei aanstaande worden ingeleverd bij: Wim Bekenkamp, Larixlaan 18, 1231 BL Loosdrecht. Dit beachtoernooi kent een maximaal aantal inschrijvingen van circa 55 volleybal- en 30 badmintonteams wat betekent dat plaatsing gebeurt op datum van binnenkomst van de inschrijving; vol is vol !!!!!!!! De inschrijving wordt definitief genoteerd zodra de bescheiden inschrijfbijdrage is ontvangen.

Met sportieve strandgroet,

De organisatiecommissie LoVoC

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
10 gr.
windkr. 3