WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Voorjaarsconcert Cantemus
Nieuw Loosdrecht, vr 9 april 2010

Op zaterdag 24 april a.s. geeft de Christelijke koorvereniging Cantemus haar jaarlijkse voorjaarsconcert in de Sypekerk in Nieuw Loosdrecht.

persbericht

Op zaterdag 24 april a.s. geeft de Christelijke koorvereniging Cantemus haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Zij vieren dit jaar hun 55-jarig bestaan en daarom heeft het concert een extra feestelijk tintje.

Het programma is gevarieerd maar het belangrijkste deel bestaat uit de gospelcantate “Hallelujah, what a savior” van John W. Peterson.
Deze cantate heeft Cantemus al verschillende keren met groot succes uitgevoerd. De medewerkenden zijn de bariton Rob van Surksum, de sopraan Dineke Philipse en de alt Mattanja Hendriks, de synthesizer zal bespeeld worden door Pim Philipse en er is een instrumentaal ensemble o.l.v. Wouter Groesz.
De algehele leiding berust bij de dirigent Piet Philipse. Dit zal voor hem het laatste concert met Cantemus zijn want aan het einde van het seizoen gaat hij nu helaas ècht vertrekken.

De kaarten kosten € 8,50 en zijn verkrijgbaar bij de leden of aan de ingang van de kerk. Het concert wordt gehouden in de Sypekerk aan de Nieuw Loosdrechtsedijk te Loosdrecht en begint om 20.00 uur. De kerk is open om 19.15 uur. U komt toch ook? Het is zeker de moeite waard!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
15 gr.
windkr. 3