WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Night of aMeezing Freedom
's-Graveland, za 3 april 2010

Op 5 mei organiseert de SFG, samen met Amicitia en Bmol, een bevrijdingsconcert in de feesttent van de SFG Jaarmarkt in 's-Graveland.

ingezonden bericht

Stichting Festiviteiten s-Graveland, Jaarmarkt

5 mei 2010 Night of aMeezing Freedom

Beste mensen en muziekliefhebbers,

Traditioneel zijn er jaarlijks op 5 mei zijn de diverse bevrijdingsconcerten in den lande. Bij de planning van de jaarmarkt 2010 kwam de organisatie (Stichting Festiviteiten 's-Graveland) er snel achter dat hun jaarlijkse festiviteiten direct na woensdag 5 mei zouden starten. Ja, dan is de stap snel gezet om een bevrijdingsconcert te houden. Door de goede contacten hebben het SFG en de muziekverenigingen Amicitia en Bmol dit plan verder opgepakt. Ook een groot aantal leden van VSK, Crescendo en Nieuw leven hebben zich daarna aangesloten om dit bevrijdingsconcert mogelijk te maken op 5 mei. Uiteraard is dit in de feesttent van SFG aan het Noordereinde.
Gelet op de publieke belangstelling en het succes van 15 november 2008 “ Night of aMeezing Music” U weet nog het daverend succes, waarbij in een bomvolle Fuik een ieder uit zijn of haar dak ging met meezingers van de vaderlandse bodem, overbekende klassieke thema’s of popsongs en thema’s uit filmmuziek.

In het kader van de bevrijding krijgt dit concert de naam mee.

Night of aMeezing Freedom

Het programma zal uiteraard het oorlogs- en bevrijdingsthema meekrijgen.
Een stukje filmmuziek uit “Soldaat van Oranje” en a Bridge too Far, een medley van volksliedjes uit de naoorlogse jaren,. Er zal tijdens dit concert muzikaal een weg gezocht worden naar de hedendaagse muziek binnen het oorlog- en vrede. Wat dacht u van “We are the World” als eerbetoon aan de vorig jaar overleden Michael Jackson. Om lekker actief mee te kunnen zingen is er een nieuwe versie van aMeezing Pop in je Moerstaal medley samengesteld met nummers van Jan Smit, Nick en Simon, Andre Hazes, Klein orkest, Rob de Nijs en ze komen allemaal langs. Dit bevrijdingsconcert met veel meezingers wordt natuurlijk ondersteund door BMOL vocaal.

Uiteraard zijn ook de slagwerkgroepen van de verenigingen present, aangevuld met een grote groep melodisch instrumentarium. Ook hier een mooi programma met nummers als selectie uit ABBA en muziek van Nederlands bekendste slagwerkgroep de “ Slagerij van Kampen “ of Eve of the War en nog aantal slagwerkstukken van faam. Na dit alles nog veel meer muziek. Wat dacht u van weer een spetterend optreden van Horns Inda House, de Soul Rock en Funk formatie welke zo langzamerhand overbekend is dankzij hun optredens in Wijdemeren.

We hebben de kosten laag gehouden, slechts € 8.50 per intreebewijs in de voorverkoop, aan de kassa van de feesttent op 5 mei zal de prijs € 10,- zijn.
Er is een zeer beperkt aantal zitplaatsen. Dus wie wil zitten moet vroeg komen.

Het concert begint om 20.00 uur en zal ‘NON STOP’ tot ongeveer 23.30 uur duren. Mocht u slecht ter been zijn dan kan vervoer geregeld worden in dat geval neemt u contact op 035- 6560747. De voorverkoop begint op 16 april bij Blokker in de Meenthof. Of bel 035- 6563765 Of mail voor een reservering naar jvandenbroeck at hetnet.nl Toegangskaarten of reserveringen dienen voor 5 mei afgehaald en betaald te zijn.
Zorg dat u erbij bent. Wij zorgen voor een fantastisch avondje uit in eigen dorp als openingavond van de SFG feesten.

De organisatie van “Night of aMeezing Freedom” en SFG

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
forse buien
8 gr.
windkr. 3