WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
De Otter: Nieuw elan
Oud Loosdrecht, za 3 april 2010

Vanaf 27 maart waait er een frisse wind in Café Restaurant De Otter in Loosdrecht. Na drie maanden hard werken met een nieuwe eigentijdse inrichting.

ingezonden bericht

Café-Restaurant De Otter Loosdrecht De Otter Loosdrecht, verhuur van zeilboten en sloepen.

Het bruist weer in Cafe Restaurant De Otter

Café Restaurant De Otter is al meer dan 75 jaar een begrip in Oud Loosdrecht en ver daarbuiten. Wie heeft er niet leren zwemmen, is nog nooit in de gezellige bar geweest of heeft op het grote terras aan het water genoten van een hapje en een drankje.

Hetzelfde maar toch anders.

Vanaf 27 maart waait er een frisse wind door het pand. Na drie maanden hard werken gingen  de deuren opnieuw open met een eigentijdse inrichting zonder afbreuk te doen aan de sfeer en gezelligheid die zo kenmerkend voor De Otter is.

Gelegen aan het water, is het de ideale plek om te genieten van de gerechten op de nieuwe menukaart. In samenwerking met de jachthaven bieden zij complete arrangementen met fonkelnieuwe luxe Diesel sloepen die ruimte bieden aan 12 personen (met of zonder schipper) of met zeilen in de bekende polyvalken. Bij jachthaven De Otter kunt u ook terecht als u alleen een paar uur een sloep of zeilboot wil huren.

Muziek op Donderdag

Wat ook hetzelfde is gebleven is de live muziek op de donderdagavond. Volgende week speelt de alom bekende Ruud Jacobs en op donderdag 15 april Paul Poulissen. De agenda tot en met mei vindt u op de website.  Gedurende de maand april is Cafe restaurant De Otter geopend van woensdag toen met vrijdag vanaf 16.00 uur. In de weekenden vanaf 12.00 uur. Vanaf 1 mei 7 dagen geopend vanaf 12.00 uur.

Alle informatie over Cafe Restaurant De Otter is te vinden op www.restaurantdeotter.nl.

Restaurant De Otter
Oud Loosdrechtsedijk 131-K
1231 LT Loosdrecht
E-mail: info at restaurantdeotter.nl
Tel: 035-5823329 / Fax: 035-5820489

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
forse buien
8 gr.
windkr. 3