WIJDEMEERSE WEBKRANT
Nieuw college op 28 april?
Wijdemeren, za 3 april 2010

De leden van DB, VVD en D66 moeten zich over het coalitieakkoord uitspreken. Rond 21 april moet het akkoord gereed zijn. Op 28 april een nieuw college?

persbericht

DorpsBelangen VVD Wijdemeren D66 Wijdemeren

DorpsBelangen

DorpsBelangen, VVD en D66 bouwen verder aan coalitieakkoord Wijdemeren

De gesprekken tussen DorpsBelangen, de VVD en D66 over de vorming van een coalitie ontwikkelen zich positief. Na een periode van intensief overleg is er inmiddels een concept coalitieakkoord.

In goed overleg is tussen de partijen afgesproken dat er tot 13 april gelegenheid is voor intern overleg en raadpleging van de achterbannen. Vervolgens bespreken de onderhandelingsdelegaties de resultaten daarvan. In het vervolggesprek komen ook de beoogde wethouders en de portefeuilleverdeling ter sprake.

Het tijdschema houdt rekening met de Paasdagen, de commissievergaderingen van 6, 7 en 8 april en uiteraard de benodigde tijd voor intern overleg.

Rond 21 april is het akkoord in principe beschikbaar voor de gemeenteraad. Direct daarna is het openbaar. De verwachting is dat de raad het akkoord bespreekt in de raadsvergadering van 28 april. De benoeming van de wethouders is dan ook voorzien.

DorpsBelangen, mede namens de VVD en D66

Gert Zagt
De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
forse buien
8 gr.
windkr. 3