WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Ouderentocht Kortenhoef
Kortenhoef, do 1 april 2010

Voor de een-en-zestigste keer wordt de Ouderentocht Kortenhoef georganiseerd. Daar is nog wel geld en hulp bij nodig.

ingezonden bericht

Voor de 61e keer Ouderentocht Kortenhoef

Ook dit jaar hoopt het comité weer een ouderentocht te organiseren voor onze Kortenhoevers, maar ook namens onze Kortenhoevers.

Het 60 jarig jubileum verleden jaar werd groots gevierd, en goed gesponsord door onze middenstand. Mede door hen en de gulle gaven van de inwoners van Kortenhoef was het een zeer geslaagde dag. Ca. 100 ouderen hebben hiervan genoten. Ook dit jaar wil het comité zich inzetten om een gezellige dag voor onze ouderen te organiseren, maar dan hebben ze wel uw financiële medewerking nodig.

Daarom gaan de leden van het comité ook dit jaar weer langs de deuren van onze Kortenhoefse gemeenschap voor een vrijwillige bijdrage, en wel in de week van 6 tot met 10 april 2010 en hopen weer, net als vorig jaar, veel geld op te halen. Geef met gulle hand dan gaan onze ouderen voor de 61ste keer weer een dagje door het land!

De gemiddelde leeftijd die meegaan is tussen de 70 en 90 jaar, laat deze traditie vooral doorgaan. Het is toch geweldig dat dit nog gebeurt hier in ons dorp!
Alvast bedankt namens het Comité Ouderentocht Kortenhoef.

PS. door persoonlijke omstandigheden zoeken wij nog collectanten, om mee te helpen collecteren en helpen begeleiden met het dagje uit? Wie o wie helpt ons voor een keer te collecteren? Informatie bij L. van Bijleveld tel:6562586.

Harry van Bijleveld
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
8 gr.
windkr. 4