WIJDEMEERSE WEBKRANT
HKA: help de Aros
Wijdemeren, zo 29 maart 2009

Hilbrand Korver (HKA) is blij met de beslissing van de Tweede Kamer over de lokale omroep. Nu nog de technische steun vanuit het gemeentehuis vindt hij.

ingezonden brief

Goedendag lezer,

Dit bericht scheelt weer een discussie in de raad van 8 April.

Het college stelde voor om de subsidie aan de AROS af te schaffen om zodoende € 8075 te besparen. Doordat het nu geen besparing voor de gemeente oplevert, kan dit punt vervallen. Maar wat natuurlijk veel belangrijker is dat men in het gemeentehuis altijd in de weer is voor het belang van de inwoners van Wijdemeren. Maar als het op keuzes aankomt om te bezuinigen dan bedenkt men van alles wat geld oplevert ten koste van de inwoners en niets wat moeite of inspanning binnen de organisatie  kost. De gemeenteraadsvergadering was nu een paar maanden niet te horen geweest op de AROS, omdat er een internet aansluiting op het gemeentehuis niet goed werkte.

Helaas was er niemand binnen het gemeentehuis die de moeite heeft genomen om dit te laten verbeteren. Vindt men de communicatie met de inwoners dan niet belangrijk?

Er wordt door het college en de raad veel gesproken over het waarom de burgers zo weinig interesse hebben in de dorpse politiek. Nu blijft er gelukkig een goed middel om de inwoners van Wijdemeren te bereiken in de lucht.

Groeten Hilbrand Korver
Het Kan Anders

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
9 gr.
windkr. 2