WIJDEMEERSE WEBKRANT
D66 komt Terug
Wijdemeren, zo 31 mei 2009

Voorzitter Joost Boermans van de afdeling Wijdemeren van D66 laat weten dat zijn partij in maart weer mee doet met de raadsverkiezingen.

ingezonden bericht

Geachte Wijdemeerse Webkrant en Wijdemeren watchers,

D66 terug in Wijdemeren!

Met veel plezier lazen wij uw stuk waarin u vooruit blikt op de komende politieke tijd in onze gemeente. Wij zijn het helemaal met u eens, het wordt zeker een boeiende tijd voor Wijdemeren en haar politieke volgers met de gemeenteraadsverkieziningen en alle voorbereidingen daarvan in aantocht. Immers in maart 2010 mag Wijdemeren naar de stembus om nieuwe Raadsleden te kiezen, en dat wordt tijd!

D66 wijdemeren is er bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2006 helaas niet in geslaagd om genoeg stemmen te bemachtigen en daardoor ontbreekt het D66 geluid al (te) lange tijd in de Raad, commissies en op het overige politieke toneel. Wij horen ook steeds vaker dat het jammer is dat er geen tegengeluid te horen is in de Raad en dat het echt jammer is dat D66 ontbreekt. Wij willen dat daar verandering in komt. Er zijn immers meer dan genoeg argumenten voor een redelijk alternatief in de Raad van Wijdemeren...

D66 heeft er de afgelopen jaren gelukkig weer veel nieuwe leden bijgekregen, zowel landelijk als ook in Wijdemeren. Leden die niet aan de kant willen staan, inwoners van Wijdemeren die een mening hebben en vinden dat er alternatieven zijn. Mensen die vinden dat Wijdemeren beter verdient dan het huidige beleid en het optreden van de huidige raadsleden. Daarom hebben wij onlangs het hoofdbestuur van D66 kenbaar gemaakt dat wij, de leden van D66 Wijdemeren, ook hier dat redelijke alternatief terug willen brengen. Wij zijn de voorbereidingen gestart en werken aan een goed programma, een mooie campagne en een zeer verrassende kandidatenlijst.

U hoort van ons en we komen eraan!

PS. Niet vergeten om donderdag 4 juni te gaan stemmen. Europa JA D66!
PS. Deelt u onze mening en wilt u ons steunen neem dan svp contact met ons op.

Namens de afdeling,

Joost Boermans,
voorzitter D66 Wijdemeren
email: j.boermans at d66.nl
website: www.d66wijdemeren.nl

Over D66

D66 staat sinds de oprichting voor democratisering van de maatschappij, een sociaal en rechtvaardig beleid, solidariteit, individuele en collectieve vrijheden en een grote aandacht voor natuur en milieu. Wij noemen dat het redelijke alternatief.

Ook voor ons, D66 Wijdemeren, zijn dit de uitgangspunten en bouwstenen voor een nieuwe start.

Indien u zich aangesproken voelt tot het gedachtegoed van D66 kunt u zich aanmelden als lid of donateur. U kunt landelijk lid worden maar ook alleen van de lokale afdeling D66 Wijdemeren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van D66 Wijdemeren op het nummer: 0294- 25 77 00, of via d66wijdemeren.nl.

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
24 gr.
windkr. 4