WIJDEMEERSE WEBKRANT
OKL bestuur vernieuwd
Loosdrecht, wo 20 mei 2009

Het bestuur van de Ondernemerskring Loosdrecht is deels vervangen. Voorzitter Hans Vol wordt opgevolgd door oud-wethouder Wim Lorjé.

In de aanloop naar de herindeling sloegen de ondernemersverenigingen van Wijdemeren de handen ineen. Alle verenigingen gingen samenwerken in het Ondernemers Colectief Wijdemeren (OCW), op weg naar een fusie.

Op 12 november 2003 kwam aan de nauwe samenwerking tussen OCW en de Loosdrechtse OKL een eind. In een persbericht kondigde de OKL aan weer haar eigen weg te gaan. De overige ondernemersverenigingen gingen wel verder in het OCW, hetgeen op 21 november 2005 leidde tot een volledige fusie in het OCW.

De afgelopen jaren was er een losvaste samenwerking tussen de beide ondernemersverenigingen. Soms trokken zij samen op richting de gemeente. De besturen werden over en weer uitgenodigd op ledenvergaderingen.


Wim Lorjé

Op 11 augustus 2005 vierde de OKL het vijftigjarig bestaan. Bij het OKL treden drie bestuursleden af na vele jaren schrijft Herman Stuijver in de WieWatWaar. Voorzitter Hans Vol wordt opgevolgd door oud-wethouder Wim Lorjé (VVD) uit Nederhorst den Berg. Ook vice-voorzitter Hans van Loenen en secretaris Bart Zijlstra stoppen met hun bestuurstaak. Zij worden opgevolgd door Gert van Baren (DA drogist Noodweg) en Jan Aalberts (Bouwbedrijf Aalberts). De OKL telt op dit moment 110 leden.

bron
WWW/WWK
foto
Douwe v. Essen
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
21 gr.
windkr. 2