WIJDEMEERSE WEBKRANT
Over Stemadvies Putter
Nieuw Loosdrecht, vr 15 mei 2009

Wim van Oudheusden uit Loosdrecht is verbaasd over het stemadvies van Putter voor het Europese parlement.

ingezonden bericht

Beste Putter,

ik ben met stomheid geslagen; met jouw intelligentie zou je niet weten wat de partijen in Europa willen? jou kennende meen je dat niet! even naar het Kieskompas en je bent weer bij! het lijkt ernstig met je gesteld als oud-PvdA corifee! je zwenkt van links via dorpsbelangen nu helemaal naar rechts met je stem op de VVD, enkel en alleen omdat het een Wijdemeerse is? Stem je dan voor de 2e Kamer op Maarten Haverkamp van het CDA? Stem je voor de Provincie op Rinskke Kruisinga van het CDA? kom tot bezinning en stem gewoon op je PvdA lijsttrekker Tijs Berman; hij heeft een prima programma voor jou en ook voor de andere Wijdemeerders!

goed overigens, dat de nieuwe GroenLinkser Felix Flameling, overigens ook al verdwaald en de weg kwijt sinds hij D66 verliet, veel tijd en boeiende tekst besteed aan de Europese verkiezingen! ik steun hem in mijn oproep om vooral toch allemaal te gaan stemmen, maar dan wel op basis van serieuze Europese partijprogramma's; niet dus op de PVV van Wilders, die in het Europese parlement willen gaan zitten dankzij de naam en faam van Geert; en daar eenmaal aanbeland op het goedbetaalde pluche wil men AF VAN Europa: hij staat tot overmaat van ramp ook nog als lijstduwer op de lijst terwijl hij ABSOLUUT NIET zijn kiezers zal gaan vertegenwoordigen;  bij voorbaat tweewerf kiezersbedrog dus, wat mij betreft!

dan een tweede advies; ditmaal aan de raadsleden: probeer als volgende burgemeester een ervaren politicus te vinden van moderne snit;  bij voorkeur iemand die duaal heft bewezen te kunnen managen, geen regent a la Kozijn, geen topambtenaar a la Bijl. Ook al deden zij het beiden prima! Moderne tijden vragen modern leiderschap; geldt overigens ook voor de toekomstige raad m.i.! een lijsttrekker zou politiek leider moeten zijn en geen wethouder!

succes!
namens AP @ W
www.anderepolitiekwijdemeren.nl

Wim van Oudheusden
Nieuw Loosdrecht

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
18 gr.
windkr. 2