WIJDEMEERSE WEBKRANT
Colijn: Benoem Kozijn
Kortenhoef, di 12 mei 2009

Bob Colijn stelt voor om oud-burgemeester van 's-Graveland, Wim Kozijn, als waarnemer te benoemen. Van CdK Borghouts heeft hij geen hoge pet op, zo blijkt.

ingezonden brief

Geachte Reactie van de WWK,

CdK en Waarnemend Burgemeester : Colijn doet twee aanbevelingen ! Vriendelijk doch zeer dringend. !

Het artikel inzake de Waarnemend Burgemeester doet mij  besluiten om twee dringende aanbevelingen te doen.

1. Laat de CdK zich a.u.b. niet bemoeien met mijn ABP pensioen !, want volgens een pagina groot art. in de Telelgraaf van afgelopen zaterdag, heeft hij daar geen bal verstand van, zie het drama van de Ziekenhuizen in de Flevopolders, waarvan hij Comm. was, de club is bankroet gegaan !
Het drama t.a.v. de Burgemeester van Den Helder, ook daar heeft hij een grote bok geschoten, hij nam het op voor hem en vond dat hij eigenlijk te weinig verdiende, werkelijk te gek voor woorden.

Het ABP doet het nog steeds minder goed dan andere fondsen met een rate van 91, terwijl de andere reeds op de 100 zitten. Dus dank aan Brinkman c.s. ook geen financ. man, benoem daar een topper , zoals bijv. oud Min. Drs. Gerrit Zalm, of Drs. Eppo Horllings RA.

Maar dus geen Groenlinkser "die geen verstand heeft van verzekeren".

2. Deze aanbeveling betreft aan de CdK en de Gem. Raad de benoeming van een waarnemend Burgervader, dit advies is heel helder en duidelijk benoem z.s.m. onze zeer ervaren oud Burgemeester Wim Kozijn !! De man heeft een enorme staat van dienst op dit vlak en weet wat besturen is en komt uit ons Dorp en kent alle in en outs in Wijdemeren, hij is ook beschikbaar, zover ik weet, en kan dus per direct worden aangesteld, daar hoeven we niet ellenlange overbodige vergaderingen aan gewijd te worden!!

Derhalve mijn Conclusie : CdK blijf van mijn ABP pensioen af, we zijn al genoeg geplukt door de Banken, zoals Fortis, Aegon etc.
Vraagje :  Wat kost trouwens een ritje met dienstauto van Haarlem naar Heerlen en retour op kosten van de Belastingbetaler ??

Benoem per direct onze onvolprezen Oud Burgemeester Wim Kozijn voor de Gemeente Wijdemeren en laat hem hem daar besturen tot we weer een echte goede bestuurder hebben gevonden!!

Dat waren mijn aanbevelingen tijdens deze fraaie zomerdag, laten we hopen dat de verantwoordelijken hier gevolg aan geven !!

Mvrgr.
Bob J. Colijn
Kortenhoef

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
14 gr.
windkr. 5