WIJDEMEERSE WEBKRANT
7 juni Driedorpenloop
Kortenhoef, vr 8 mei 2009

De jaarlijkse Driedorpenloop komt er weer aan. Op zeven juni starten weer rond vijfhonderd lopers voor 1,5, 5, 10 of 21 kilometer hardlopen.

Op 7 juni wordt in Kortenhoef de jaarlijkse Driedorpenloop gehouden. Dit jaar zijn voor het eerst de afstanden aangepast aan wat gebruikelijk is bij hardloopwedstrijden. Daardoor kunnen lopers hun prestatie vergelijken met eerdere prestaties bij andere hardloopevenementen. De afstanden zijn anderhalf, vijf, tien of de halve marathon, eenentwintig kilometer.

Evenals vorig jaar wordt voor de tijdmeting gebruik gemaakt van chips, waardoor de verwerking eenvoudiger werd en de nauwkeurigheid groter.

Tot vijfentwintig mei kan via internet worden ingeschreven via de website van de Driedorpenloop. Daarna kan men zich alleen nog vlak voor de wedstrijd inschrijven in Sporthal De Fuik aan de Zuidsingel in Kortenhoef.

Alle gegevens over tijden, kosten en het parcours zijn te vinden op de website van de Driedorpenloop. Op 7 juni zijn daar, na afloop van de wedstrijd, ook de uitslagenlijsten te vinden.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
19 gr.
windkr. 4