WIJDEMEERSE WEBKRANT
St. SLOEP is verzekerd
Loosdrecht, di 5 mei 2009

Voorzitter Bart ten Herkel van de Stichting Sloep kijkt terug op een bewogen weekend, nadat een villa mogelijk afbrandde door een Thaise wensballon.

Hannelore Busch

Vrijdagavond werden Thaise wensballonnen (een papieren heteluchtballon met een vlam eronder) opgelaten ter nagedachtenis van Hannelore Busch. Zij was één van de drijvende krachten in de het bestuur van de Stichting Sloep, die activiteiten in Loosdrecht organiseert. Hannelore Busch overleed begin dit jaar.

Verzekerd

Voorzitter Bart ten Herkel van Sloep heeft een naar gevoel over van het afgelopen weekend. Oorzaak zijn de brand en het besluit om direct alle feestelijkheden stop te zetten die in het kader van de Feest- en Herdenkingsweek gepland waren. Omdat de Stichting Sloep eventueel een claim van de eigenaar van de afgebrande villa tegemoet zou kunnen zien, heeft Ten Herkel direct onderzocht of de Stichting verzekerd is tegen dergelijk onheil. Dat blijkt gelukkig zo te zijn.

Brandweer bezorgd

De politie is nog bezig met het onderzoek naar de oorzaak van de brand. De eigenaar van de villa heeft geen aangifte gedaan. De brandweer is bezorgd over de Thaise wensballonnen vanwege het brandgevaar.

bron
G&E
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
nattig
13 gr.
windkr. 2