WIJDEMEERSE WEBKRANT
Jubileum Ouderentocht
Kortenhoef, vr 26 juni 2009

Op acht september vindt voor de zestigste keer de Ouderentocht van Kortenhoef plaats. Inschrijven kan op 29 juni in Oudergaard.

ingezonden bericht

Jubileumtocht ouderen van Kortenhoef

De collectanten van het ouderen comité hebben met zijn allen gezorgd dat de bewoners van Kortenhoef weer gul gegeven hebben, voor de komende ouderentocht van Kortenhoef.

Daar word u heel hartelijk voor bedankt. Door uw gulle gaven hebben we een hele mooie reis uitgezocht. Daar het dit jaar een jubileumjaar is, en wel voor de 60ste keer, wordt het een bijzondere uitgaansdag. Dit dagje uit vindt plaats op dinsdag 8 september 2009. Heeft u zin om mee te gaan en bent u, of uw partner 70 jaar of ouder, dan kunt u zich opgeven op maandag 29 juni 2009 bij Annie en Greet van het comité. Zij zitten in Oudergaard van 13.00 uur tot 15.00 uur, verwelkomen u en regelen de inschrijving. Uw bijdrage voor deze dag is nog steeds maar € 20,- p.p..

Geeft u gelijk aan de dames door of u gebruik maakt van een rolstoel of een rollator, deze mogen mee mits uw naam er duidelijk op vermeld staat. Het is handig als u even wilt wandelen.

We hopen op net zo'n mooi weer als de afgelopen jaren en doen er alles aan om het weer net zo gezellig te maken. Met elkaar lukt dat zeker wel. En natuurlijk is er onderweg, de koffie met gebak, de lunch en een voortreffelijk diner.

Tot ziens op 8 september 2009

Comité Ouderentocht Kortenhoef

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
22 gr.
windkr. 3