WIJDEMEERSE WEBKRANT
D66 zoekt Contact
Wijdemeren, vr 26 juni 2009

Vanaf deze zomer organiseert D66 Wijdemeren iedere tweede maandag van de maand een informele bijeenkomst voor inwoners van Wijdemeren.

persbericht

D66 Wijdemeren: ‘We komen er aan!!’
Inzet: twee zetels in maart 2010

Vanaf deze zomer organiseert D66 Wijdemeren iedere tweede maandag van de maand een informele bijeenkomst voor inwoners van Wijdemeren.

Ondanks de vakantieperiode beginnen we op maandag 13 juli 2009 vanaf 20.00 uur in het café bij Jachthaven de Uitkijk, Oud Loosdrechtsedijk 237 in Loosdrecht. Na de zomer kunt u voor de juiste plaats, datum en tijdstip terecht op de website van D66 Wijdemeren: www.d66wijdemeren.nl.  

Te lang heeft D66 in Wijdemeren aan de kant gestaan. We hebben in de afgelopen jaren de financiële positie van de gemeente zien verslechteren, de autoritaire aanpak van de verkeersproblematiek op het Noordereinde geconstateerd, Oud Loosdrecht verder zien verloederen, ons afgevraagd waarom de gemeente zo weinig zichtbaar was in de discussies over de toekomst van de Horstermeer, maar bovenal betreuren wij het gebrek aan constructief overleg met de Wijdemeerse bevolking.

D66 Wijdemeren is positief verrast met het aantal Wijdemeerders dat bij de afgelopen Europese verkiezingen het vakje D66 heeft aangevinkt. Haalde D66 bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2006 nog geen 3% van de Wijdemeerse stemmen, op 4 juni was dit bijna 12%. We gaan dus vol goede zin de gemeenteraadsverkiezingen 2010 tegemoet. Op 25 juni 2009 is D66 Wijdemeren begonnen met de campagne. Tijdens de gemeenteraads-vergadering trakteerden zij het college, de raadsleden en de publieke tribune op gebakjes voorzien van het D66 logo en de tekst: We komen er aan!!

D66 Wijdemeren bereidt zich voor op de verkiezingen van maart 2010 en op actieve deelname in de raad met twee zetels. Uiteraard willen wij horen wat er nog meer leeft binnen de verschillende dorpskernen, welke problemen u tegenkomt in uw woon- en leefomgeving en welke oplossingen u in gedachte heeft. Wat vindt u belangrijke actuele lokale onderwerpen? Uw mening vinden wij onmisbaar en wij willen graag met u van gedachten wisselen tijdens deze informele, maandelijkse bijeenkomsten.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van D66 Wijdemeren? Dat kan via onze site www.d66wijdemeren.nl. Hierop staan links naar de LinkedIn groep D66 Wijdemeren en het Twitter account.

We zien u graag op 13 juli a.s.!

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
22 gr.
windkr. 3