WIJDEMEERSE WEBKRANT
Cursus Zelfverdediging
Nederhorst den Berg, do 18 juni 2009

Judoclub Nederhorst heeft een paar keer een cursus zelfverdediging georganiseerd en wil nu weten of daar weer belangstelling voor is.

ingezonden bericht

Cursus Zelfverdediging in Nederhorst den Berg

Wijdemeren  is een prachtig dorp om te wonen, maar het betekent wel als je naar het Voortgezet Onderwijs gaat of er al op zit een heel eind op de fiets naar Hilversum, Bussum, Weesp of soms nog verder. 

Vaak ook moet je door het bos of over de hei.  Best spannend soms. Om je wat zelfverzekerder te voelen, kun je bij ons een zelfverdedigingscursus volgen, speciaal voor meisjes. Dus zit je nu in groep 8 of op het voortgezet onderwijs dan is deze cursus misschien wat voor jou.

Judoclub Nederhorst heeft al een aantal keren een cursus zelfverdediging georganiseerd en de deelnemers zijn hier altijd heel positief over. Het wordt heel professioneel gegeven door een trainer van REACT, die hiervoor speciaal is opgeleid en er veel ervaring mee heeft. Op de website www.agressiehantering.nl vind je meer informatie over REACT.

Judoclub Nederhorst heeft onlangs ook een cheque gewonnen van 250 euro (aangeboden door Rotary Wijdemeren),  waardoor we de cursus tegen gereduceerd tarief kunnen aanbieden. Voor 50 euro kun je samen met je moeder of een een oudere zus, of een andere vrouw waarmee jij je vertrouwd voelt, deelnemen aan de cursus zelfverdediging. Deze cursus zal 6 avonden duren.

I.v.m. de organisatie hiervan, willen we graag weten of je hier interesse in hebt en zo ja op welke avond(en) je beschikbaar bent. Bij voldoende interesse zullen we de cursus aan het begin van het nieuwe schooljaar organiseren.

Heb je interesse gekregen, je hoeft het nu nog niet te beslissen, maar je kunt je naam mailen naar heddakoning at hotmail.com en je kunt dan ook aangeven welke avonden je het beste uitkomen. Wij zullen je dan op de hoogte houden wanneer de cursus precies gegeven wordt. Voor meer informatie kun je ook bellen met Anja Boeschoten 0294 254692.

De cursus zelfverdediging zal alleen doorgaan bij voldoende animo, dus laat het graag weten als je interesse hebt.

Hedda Vuyk-Koning
secretaris Judoclub Nederhorst

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
20 gr.
windkr. 2