WIJDEMEERSE WEBKRANT
Not in my Backyard
Wijdemeren, do 4 juni 2009

Wethouder Lia Moote loopt steeds tegen een muur aan als zij probeert iets voor de jeugd te realiseren. Haar ergernis schreef ze in haar weblog van zich af.


Wethouder Lia Moote

Sins enkele weken heeft het college van B en W een blog op de website van de gemeente. Daar staat nu een bijdrage van wethouder Lia Moote, die verantwoordelijk is voor het jeugdbeleid.

Op iedere plek waar zij iets voor de jeugd wil neerzetten komt de buurt in opstand. Of dat nu bij de Van Heumenhof in Kortenhoef (JOP), bij de Fuik in Kortenhoef (De Smoes) of het Oppad in Oud-Loosdrecht (voetbalkooi) is, steeds komen de bewoners in opstand. Zij willen wel iets voor de jeugd, maar niet in hun achtertuin.

Zij schrijft:

Niet gelukkig

"Dan komt het punt waar ik steeds maar weer tegenaan loop, de omwonenden van een locatie waar plannen zijn om iets voor de jeugd tot stand te brengen zijn daar meestal niet gelukkig mee en zoeken naar allerlei argumenten waarom de voorziening niet op deze plek moet komen maar ergens anders. Het is zo jammer dat er steeds maar weer verzet is, ik wil samen met de omwonenden, de jeugd en de politie afspraken maken om overlast te voorkomen. "

bron
WWK
foto
Douwe v. Essen
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
14 gr.
windkr. 3