WIJDEMEERSE WEBKRANT
Verkeers-chaos?
Wijdemeren, wo 25 februari 2009

Bob Colijn voorziet een verkeers-chaos. Diependaalselaan dicht, 's-Gravelandse weg dicht en binnenkort Noordereinde dicht.

ingezonden brief

Geachte Redactie,

Net bekomen van de schrik van het drama op Schiphol, lees ik het bericht dat Hilversum bereikbaar blijft, dus niet. !

Wat een planning van die ambtenaren op het Stadhuis, de 's-Gravelandse weg ligt er volkomen uit vanaf de kruising Quatre Bras en wat gaat men nu doen, ja hoor, de andere belangrijke verkeersader naar Hilversum gaat ook dicht tot Pasen.

Dan vraag je je toch zijn ze daar op Stadhuis helemaal knettergek geworden, dan blijft dus alleen de Vaartweg over om het centrum te bereiken en dat is toch al een ramp met de stoplichten vlak voor het centrum, bij de Brink. Wel grote borden bij de entree van Hilversum, wij houden Hilversum bereikbaar, maar dit slaat echt alles.

Plus het feit dat die belachelijk hoge drempels er nu na vier jaar weer uitgehaald worden, wat een kapitaalvernietiging. Zie het verhaal over de Ambulance in de WWK van enige tijd geleden.

Dat dit soort ambtenaren en beleidsmakers gewoon dit soort planningen maken en de infrastruktuur volkomen op zeep helpen is werkelijk te gek voor woorden.
Het College van B & W van Hilversum, o.l.v. Burg. Bakker dient dit onzininge plan aan te passen en uit te stellen dtot de andere verkeersader is hersteld en open gaat.

Mogelijk kan vanuit het College van Wijdemeren ook dringend contact opgenomen worden met de verantwoordelijken van dit onzalige plan. We weten allemaal dat men in Amsterdam hier sterk in is, om alles gelijk open te trekken, maar Hilversum komt nu toch wel op nr 2. te staan! Bakker moet dat inmiddels toch wel weten als oud bestuurder van Amsterdam!

Conclusie: aanpakken dit plan en uitstellen, om daarmede onze regio nog enigszins bereikbaar te houden, denk aan alle bedrijven, burgers en diensten die afhankelijk zijn van een goede infrastruktuur. N.b. Medio april gaat ook het Noordeinde in s'Graveland eruit, dus het wordt een komplete chaos is mijn voorspelling.

Mvrgr.

Bob J. Colijn
Kortenhoef

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
6 gr.
windkr. 2