WIJDEMEERSE WEBKRANT
Liesbeth List bij KadDijk
Kortenhoef, wo 25 februari 2009

Op donderdag 12 maart presenteert Kunst aan de Dijk Liesbeth List Intiem. Samen met Alex Verburg en Ton Snijders treedt zij op in het Oude Kerkje.

persbericht

Stichting Kunst aan de Dijk

Liesbeth List bij Kunst aan de Dijk
Grande Dame van het chanson treedt op in Kortenhoef

Op donderdag 12 maart 2009 presenteert Kunst aan de Dijk een heel bijzondere muziekavond: Liesbeth List Intiem. Samen met Alex Verburg (biograaf en verteller) en Ton Snijders (piano) brengt de grande dame van de chanson haar verleden tot leven.

Magie in samenspel

Een zangeres, een schrijver en een pianist: in het samenspel tussen deze drie performers schuilt de magie van deze avond. In Liesbeth List Intiem legt de Nederlandse Edit Piaf rekenschap af van haar leven en de keuzes die ze daarin heeft gemaakt. Haar triomfen komen aan bod, de vermakelijke avonturen met Ramses Shaffy en haar samenwerking met Jacques Brel. Maar ook wordt met onthutsende eerlijkheid verslag gedaan van haar mislukkingen en tegenslagen, verkeerde liefdes en ontrouw.

Biografische fragmenten

Bekende en minder bekende liederen worden afgewisseld met fragmenten uit Het voorlopige leven van Liesbeth List, geschreven door Alex Verburg. Het samenspel tussen de auteur en de zangeres geeft een verrassende kijk in het leven van Liesbeth List en zorgt voor ontroerende momenten.

Vanwege de grote belangstelling kunt u helaas geen kaarten meer reserveren voor Liesbeth List. U kunt nog proberen om kaarten aan de zaal te verkrijgen. Het concert wordt gegeven op 12 maart in het Oude Kerkje, Kortenhoefsedijk 168 in Kortenhoef. De aanvang is 20.15 uur, de kerk gaat open om 19.30 uur. De toegang bedraagt € 15,00, voor donateurs € 10,00. Meer informatie: www.kunstaandedijk.nl.

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
6 gr.
windkr. 2