WIJDEMEERSE WEBKRANT
Wel trouwen, niet opstappen
Loosdrecht, vr 6 februari 2009

Er mag wel op het water getrouwd worden, maar de bruidsparen kunnen nergens opstappen. Dat dreigt volgens Sjors Chamboné.

ingezonden brief

Ik wil jullie er op attent maken dat er een mooi artikel in de Scheepvaartkrant heeft gestaan over de problemen die de rederijen ervaren in de Gooi en Vechtstreek. de gemeente Loenen die onbedoeld een APV aanneemt die verbiedt om in Loenen aan te meren, geen 5 minuten om een bruidspaar af te zetten bij het gemeentehuis, maar de gemeente wil die omzet ook niet missen, niet bij Molen de Hoop, de Kaasboerderij in Vreeland etc..

De pier in het nieuwe Dorpscentrum Oud Loosdrecht die waarschijnlijk niet door de passagiersschepen gebruikt mag gaan worden. Als dat gebeurt komt er op de Loosdrechtse Plassen geen openbare steiger om bruidsparen aan boord te laten trouwen en wordt de toekomstige horeca bij voorbaat al benadeeld.

Bij elk horecabedrijf mogen wij gasten die willen varen ophalen. Als de gemeente dit beleid doorzet mag dit niet in het nieuwe Dorpscentrum Oud Loosdrecht. Zie verder het artikel en klik op deze link.

Sjors R.M. Chamboné Rederij Loosdrecht
Loosdrecht

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zon
5 gr.
windkr. 2