WIJDEMEERSE WEBKRANT
Blij met Vliegtuigen
Kortenhoef, wo 5 augustus 2009

Arnaud van den Brink en zijn dochter genieten van de vliegtuigen die over Kortenhoef vliegen. Hij is het oneens met het bericht over de overlast.

ingezonden brief

Geachte heer / mevrouw,

Een persoonlijke reactie op het gepubliceerde berichtje inzake de overlast van vliegverkeer van Schiphol voor somige inwoners van Kortenhoef.

De bargumentering over de overlast van vliegtuigen van Schiphol voor sommige inwoners is mij duidelijk. Als er mensen zijn die last ondervinden van het geluid en Schiphol de gelegenheid biedt klachten hieromtrent in te dienen, moeten deze personen dit zeker doen. En zo te zien zijn is dit toch nog wel een groot aantal mensen. Eerlijk gezegd verwachtte ik dat niet.

Dan hierbij een reactie van een inwoner van Kortenhoef (postcode 1241) die nu 2 jaar in het dorp woont en dus bij aankoop van zijn woning wist van de overvliegende vliegtuigen en daardoor mijn inziens geen reden heeft tot het indienen van een klacht.

Mijn dochter van nu 17 maanden vindt die vliegtuigen echt geweldig!! Zo kijkt zij direct omhoog bij het overkomen van zo'n geweldig grote machine en wijst zij met haar vinger omhoog al roepend "DIE....DIE !!". En volgens mij hebben mij buren op dit moment veel meer last van de "herrie" die mijn dochter dan produceert dan van de vliegtuigen zelf ;-) Dit even als tegenberichtje op de klachten en mijn inziens nogal negatieve houding zijnde de uitspraak dat men maar moet hopen dat er iets met de klachten wordt gedaan.

Met vriendelijke groet,
tevreden "nieuwe" inwoners van Kortenhoef,

Familie van den Brink

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
29 gr.
windkr. 2