WIJDEMEERSE WEBKRANT
Passanten misdragen zich
Oud Loosdrecht, vr 17 april 2009

Dik van Enk uit Oud Loosdrecht zag voor zijn deur weggebruikers die geen enkele rekening hielden met de situatie en met 50 km/u langs scheurden.

ingezonden brief

Geachte lezer,

Graag reageer ik op het recente bericht van Douwe van Essen genaamd ''Krtitiek op Verkeersmaatregelen''. Eindelijk iemand die verwoord wat de werkelijkheid is. Een reden voor mij om dit artikel kracht bij te zetten.

Als bewoner van Oud Loosdrecht en aanwondend aan de Heulbrug meen ik een goed oordeel te hebben. Er is enorm hard gewerkt om de eerste heul zo ver klaar te krijgen zodat doorvaren met de Pasen mogelijk werd. Mooi voor de bootbezitters en goed voor de ondernemers. Tevens is middels en noodbrug getracht het verkeer doorgang te verlenen. Hier is de aannemer tot diep in de nacht mee bezig geweest.

Ook op goede vrijdag waren er mensen van de gemeente en de aannemer aan het werk om de noodsituatie te optimaliseren, mijn complimenten.
Als je dan bemerkt dat mensen met 50 km per uur over de noodbrug proberen te rijden, stoplichten negeren, niet van de fiets stappen als hierom, middels borden, gevraagd wordt, parkeren op onze oprit, scheldend en tierend voorbij razen en dit afzet tegen alle inzet van de gemeente en de aannemer dan concludeer ik dat er slechts kritiek mag zijn op één partij: de passant.

Complimenten aan de gemeente, de aannemer voor de inzet, de goed verzorgde opening van de Heul en het geduld van de ondernemers.
Complimenten aan de burgermeester die ook in het weekend aanwezig was om de sitauatie te aanschouwen.

Natuurlijk hebben we overlast maar we zien de verbeteringen.

Dik van Enk
Oud Loosdrecht

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
18 gr.
windkr. 3