WIJDEMEERSE WEBKRANT
2-richting was Aangekondigd
Ankeveen, wo 15 april 2009

Patrick Kreuning neemt het op voor de gemeente. Er was een voorlichtingsavond in de Drie Dorpen waar tweerichtingverkeer is aangekondigd.

persbericht

De heer Carel Ris is duidelijk niet op de avond in de Drie Dorpen geweest. Daar is besloten een proef van 2 weken met tweerichtingsverkeer te doen op de Cannenburgerweg en de Koninginneweg. Dit om aanwonenden tegemoet te komen en eventuele burgelijke ongehoorzaamheid te voorkomen. Want zeg nu zelf, als men 200 meter tegen het verkeer in moet rijden om op de Herenweg, Elbert Mooijlaan of Kerklaan uit te komen, op een weg die normaal 2 richtingsverkeersweg is, dan doet men dat gewoon.

Maar op de avond in de Drie Dorpen stelde de woordvoerder wel dat het om een proefperiode van 2 weken ging waarna wordt bekeken hoe het e.e.a. verloopt en of het mogelijk is deze periode te verlengen, zo niet dan worden beide wegen alsnog éénrichtingsverkeer.

Dat de Gemeente er verder weinig over medegedeeld heeft in de bladen verbaast mij ook enigszins, of er heeft wel iets over gestaan maar dan heb ik daar overheen gelezen.

Patrick Kreuning
Ankeveen

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
21 gr.
windkr. 2