WIJDEMEERSE WEBKRANT
Schade op de Dijk
Oud Loosdrecht, ma 13 april 2009

Het loopt nog niet echt lekker met het verkeer op de Oud Loosdrechtsedijk schrijft Ilja Deijmannn. Schade aan auto's en fietsopstoppingen.

ingezonden brief

Bedankt gemeente

U heeft ons verteld dat de werkzaamheden aan de Oud Loosdrechtsedijk september 2008 zouden beginnen. U heeft ons ook verteld dat de werkzaamheden ruim voor het nieuwe seizoen van 2009 klaar zouden zijn. Hoe anders is de werkelijkheid en u zult waarschijnlijk de schuld bij een ander leggen...

U zorgde afgelopen donderdag zelf voor uw eigen moment van glorie, maar hoe glorieus is dit eigenlijk? Hoe zullen de automobilisten zich voelen die hun bumper of spoiler verloren op de provisorische brug? Om nog maar te zwijgen over de route die fietsers en voetgangers moeten afleggen. De wachttijden voor deze "brug" waren ook bijzonder lang met de nodige irritaties tot gevolg.

Hoe zullen de bewoners van Oud Loosdrecht zich voelen die van de politie afgelopen zaterdag te horen kregen dat de dijk dicht was en dat ze hun auto maar bij "het Bruggetje"of de "Driesprong" moesten laten staan en verder naar huis konden lopen?

Hoe dankbaar zullen de ondernemers zijn over bereikbaarheid? Ik denk maar niet aan de gevolgen als er ambulance, brandweer of politie, via deze provisorische weg, naar een noodsituatie had moeten gaan. Schandelijk !!

U was bij de opening van deze brug prominent aanwezig, maar die aanwezigheid miste ik afgelopen weekend; al was het alleen maar uit een gevoel van verantwoordelijkheid, in voor- en tegenspoed.

Ilja Deijmann,
Bewoonster Oud Loosdrecht

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
18 gr.
windkr. 3