WIJDEMEERSE WEBKRANT
Geen Malaria
Loosdrecht, ma 6 april 2009

Wim van Oudheusden uit Loosdrecht denkt dat het wel mee zal vallen met de malaria die in de Horstermeer zou kunnen gaan voorkomen.

ingezonden brief

In reactie op de dreigende malaria epidemie vrees ik, dat er ook krokodillen en vleesetende planten zullen komen in de Horstermeer. Naast de reële kans dat de Oud-Loosdrechtse kerk zal verdrinken in de eerder bepleite Verdiepingen zullen er daar zeilboten vergaan en de Kreek door een tsunami worden getroffen.

De politie en reddingsdiensten moeten zich op het ergste voorbereiden; het ziekenhuis moet in Hilversum blijven, nee liever nog verhuizen naar de Horstermeer, want er dreigen de meest verschrikkelijke rampen in Wijdemeren. 

Gek, dat ons Waterschap Gooi&Vechtstreek en de Provincie Noord-Holland dat niet inzien bij hun plannenmakerij.

Nee, dan nog liever volledig dichtslibbende jachthavens zodat daar weer permanent bewoonde hotelappartementen op kunnen worden gebouwd....goed voor onze vrijwel gepensioneerde haveneigenaren.

en dat de Nederlandse rivieren bij de stijging van de zeespiegel en steeds meer smeltwater uit Oostenrijk en Zwitserland half Nederland onder water zullen zetten, omdat niemand in zijn/haar Backyard iets wil laten veranderen is helemaal niet erg, want zodoende daalt de waarde van onze woning tenminste niet.

één voordeel als het doorgaat is dat we dan straks met recht krokodillentranen kunnen wenen!

wat een NIMBY's zijn wij toch met zijn allen.
namens AP@W
www.anderepolitiekwijdemeren.nl

Wim van Oudheusden
Loosdrecht

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
17 gr.
windkr. 2