WIJDEMEERSE WEBKRANT
Hoe koop je een schilderij?
Kortenhoef, wo 1 april 2009

Dinsdag 14 april lezing Drs. Carole Denninger in Atelier Art to Join te Kortenhoef. Zaterdag 18 april bezoek en rondleiding bij veilinghuis Sotheby’s te Amsterdam.

persbericht

Waar let je op als je schilderijen koopt op de veiling……..

Dinsdag 14 april: 20.00 uur lezing Drs. Carole Denninger in Atelier Art to Join te Kortenhoef. Zaterdag 18 april: 11.00 uur  bezoek en rondleiding bij veilinghuis Sotheby’s te Amsterdam.

Drs. Carole Denninger is kunsthistoricus en heeft veel ervaring in de aankoop en verkoop van 19e en 20ste eeuwse schilderijen. Naast het verzamelen van mooie kunst heeft zij ook al heel wat boeken op haar naam staan.

In de lezing in ons atelier, verteld Carole waar je op moet letten als je schilderijen wilt kopen op de veiling en hoe dat in z’n werk gaat. Deze lezing wordt een paar dagen later vervolgd met een bezoek onder haar leiding, bij veilinghuis Sotheby’s te Amsterdam. Dit veilinghuis heeft op dat moment een hele bijzondere collectie van 19e eeuwse kunst die onder de hamer gaat. Ter plekke  wordt aan de hand van te veilen werken nog eens het een en ander verteld.

Kortom een hele boeiende lezing en bijzonder bezoek bij de kijkdagen van Sotheby’s, die zeker de moeite waard is.

Kosten: 1 strip ( t.w.v. € 15,-) of € 20,-  per activiteit, inclusief koffie/ thee

Aanmelden: ingrid at art-to-join.nl
06 11321748 / 0294 253345

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
14 gr.
windkr. 2