WIJDEMEERSE WEBKRANT
Ben nodigt je uit!
Wijdemeren, wo 1 april 2009

Ben Steenvoorden nodigt iedereen uit om te komen meepraten over voorzieningen voor de jeugd. Wat moet er komen? Wat niet? Waar?

Hoort zegt het voort. Ben Steenvoorden stuurde een email naar een aantal hem bekende Wijdemeerders om ze op te roepen om op 6 april naar de Dobber te komen en te praten over voorzieningen voor de jeugd. Hij vroeg in de mail om die door te sturen naar anderen die ook in het onderwerp geïnteresseerd zijn. Klik hieronder op de email link en stuur de oproep door.

ingezonden bericht

Geachte inwoner van Wijdemeren
 
Niet zo heel vaak nodig ik je uit, maar omdat het nu een (politiek) café betreft dacht ik gelijk aan jou (en dat is een grapje).

Het betreft echter een serieuze zaak. Het jeugdbeleid in Wijdemeren. Deze avond wil ik een pittige discussie op gang brengen want er mag/moet wat mij betreft meer gebeuren voor de jeugd.

Ik wil in ieder geval duidelijk krijgen of meer mensen daar zo over denken en of men oplossingen ziet. Een grote opkomst zou wat dat betreft al een prima signaal zijn en een positieve injectie voor verdere ontwikkelingen. Ik stuur je deze mail ondanks vooraankondigingen in de pers omdat ik denk dat een meer persoonlijke benadering het beste werkt. Hopelijk ga je bewijzen dat dat waar is.

Aangezien ik in Wijdemeren niet iedereen ken, wil ik je tevens vragen deze mail door te sturen *) naar mensen die mee willen denken en praten. Met name ook uit Loosdrecht en Nederhorst den Berg zou ik graag mensen willen leren kennen die op deze avond aanwezig willen zijn en die overlopen van frisse ideeën. Kritiek is ook welkom maar daar moet het niet bij blijven. Zie verder bijgevoegd document. Graag tot 6 apri om 20.00 uur in de Dobber. 
 
Groet,

Ben Steenvoorden

*) (Klik op de link en vul het emailadres in van degene naar wie u het bericht door wilt sturen, daar waar nu naarwie@zijndomein.nl staat. red.)
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
14 gr.
windkr. 2