WIJDEMEERSE WEBKRANT
College gaat Bloggen
Wijdemeren, wo 1 april 2009

Het college houdt vanaf woensdag 1 april een weblog bij op de website www.wijdemeren.nl. Om beurten leveren de leden van het college wekelijks een bijdrage.

In zijn eerste weblog schrijft burgemeester Don Bijl: "Er gebeurt veel waar wij bij betrokken zijn. U leest daarover in de Wie Wat Waar, de Brug, de Nieuwsster en de Gooi en Eemlander."

Welk medium ontbreekt? Juist. Dat wat u nu leest.... Maar..., het is 1 april. Je weet dus vandaag van geen enkel bericht of het waar is of niet.

persbericht

College start weblog

Het college van Wijdemeren houdt vanaf woensdag 1 april een weblog bij op de gemeentelijke website www.wijdemeren.nl. Om beurten leveren de leden van het college wekelijks een bijdrage.

De nieuwe “bloggers” zullen hun lezers vertellen over de gebeurtenissen achter de schermen en het dagelijks leven van een bestuurder. Ook geven zij hun persoonlijke mening over actuele gebeurtenissen.

Burgemeester blikt terug

Burgemeester Bijl bijt woensdag 1 april het spits af. In zijn allereerste blog blikt hij terug op de vorige week. Aan bod komen het bezoek aan het echtpaar Blom, het overleg over de ambulancepost en de roerige raadsvergadering.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
14 gr.
windkr. 2