WIJDEMEERSE WEBKRANT
Cursus Peuter in zicht!
Wijdemeren, do 2 april 2009

De GGD Gooi & Vechtstreek start de cursus 'Peuter in zicht!' op 13 mei in Hilversum. ‘Peuter in zicht!’ is bestemd voor ouders met een peuter tussen de 2 en 4 jaar.

persbericht

Cursus 'Peuter in zicht!'

Wat doe je als je kind een driftbui heeft? Of niet luistert? Of andere kinderen slaat?

Alle ouders van peuters komen voor dit soort vragen te staan en zoeken naar een oplossing. Dat kun je alleen doen, maar ook samen met andere ouders tijdens de cursus ‘Peuter in zicht!’. Ouders krijgen op afwisselende wijze informatie over de ontwikkeling van hun peuter.

GGD Gooi & Vechtstreek start de cursus 'Peuter in zicht!'  op woensdagavond 13 mei 2009 in het gebouw van de GGD, Fred. van Eedenlaan 13b, 1215 EK Hilversum. ‘Peuter in zicht!’ is bestemd voor ouders met een peuter tussen de 2 en 4 jaar. De cursus beslaat vier bijeenkomsten van twee uur en start om 20.00 uur. 
           
De onderwerpen zijn: ontwikkeling bij peuters; ondersteuning van je peuter en een veilige basis bieden; hoe stimuleer je de ontwikkeling van je kind; hoe kun je het gedrag van je peuter sturen.

Aan de hand van filmbeelden kunnen ouders zien hoe andere ouders opvoedsituaties oplossen. Maar zij kunnen ook hun eigen situatie en vragen inbrengen waarvoor gezamenlijk een oplossing gezocht wordt. De deskundige leiding is in handen van ervaren medewerkers van de GGD en Versa. De kosten voor de vier bijeenkomsten bedragen € 20,00. Informatie en aanmelding verloopt via

GGD Gooi & Vechtstreek, afdeling Jeugdgezondheidszorg, telefoon (035) 692 63 50.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
14 gr.
windkr. 4