WIJDEMEERSE WEBKRANT
Instemming met Kozijn
Kortenhoef, za 10 mei 2008

Bob Colijn las met instemming het stuk van oud-burgemeester Wim Kozijn over het ontslag van wethouder Wim Neef.

ingezonden brief

Geachte Redactie van de WWK,

Normaal ben ik een groot fan van de zijlijn en de analyse, maar dit keer ben ik het niet geheel eens met de strekking, maar was ik meer onder de indruk van het verhaal van dhr. Wim Kozijn, inzake het vervroegd aftreden van Wim Neef als Wethouder, na al die jaren trouwe dienst, neem ik aan.

Hoewel je zou zeggen met deze warmte, ga je geen stukje schrijven, vond ik het toch op zijn plaats enige nuance aan te brengen, zeker gezien de negatieve reactie van een andere scribent. Waarop ik verder niet zal ingaan.

Maar de waarheid zal wel in het midden liggen en dat Wim Neef, een beetje dom..... (a la Maxima) is geweest, zal ook wel juist zijn, maar om een Wethouder met een dergelijke staat van dienst te laten vallen als een baksteen, gaat mij erg ver en zegt dus ook erg veel over de politiek en de steun die je als gekozen bestuurder krijgt.

Ik zal derhalve aanwezig zijn op de receptie in de Dobber volg. week om Wim Neef veel succes te wensen met zijn verdere carriere, misschien moet hij wel heel blij zijn dat hij nu verlost is van dit politieke juk. Wie zal het zeggen.

Ik wens U als redactie en alle lezers veel zon en fijne Feestdagen en vergeet niet om een handtekening te zetten op de lijst in onze stand voor het Dorpsplein, want dat moet er komen, ondanks alle politieke perikelen.

Tot morgen , kom een folder halen in onze stand. !!! Op de Veemarkt.

Mvrgr. Bob J. Colijn
Lid van het Comite Dorpsplein aan de Parklaan voor alle inwoners.
Kortenhoef.

bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
25 gr.
windkr. 3