WIJDEMEERSE WEBKRANT
Zomerspektakel in Den Berg
Nederhorst den Berg, wo 25 juni 2008

Op vrijdag 4 juli barst in Nederhorst den Berg weer het jaarlijkse Zomerspektakel los. Feest op vrijdag, zaterdag en zondag.

persbericht

ZOMERSPEKTAKEL 2008 NEDERHORST DEN BERG

Op vrijdag 4 juli start voor de vijfentwintigste maal het Zomerspektakel in Nederhorst den Berg. Dit evenement is uitgegroeid tot een van de best bezochte evenementen in de regio Gooi en Vechtstreek.

Het bestuur van het Zomerspektakel doet er alles aan om het evenement een duidelijk onderscheidend karakter te geven. Zo wordt er al jaren naar gestreefd om zo veel mogelijk van de attracties op zaterdag en zondag gratis voor het publiek aan te bieden. Dit lukt door de medewerking van ruim 100 sponsoren en de verkoop van loten.

De basis van het evenement is om op drie dagen zoveel mogelijk mensen positief te vermaken. Voor elk wat wils is het motto. Op de vrijdagavond veel muziek voor jong en oud. Een ware artiestenparade en 538 dj's On Tour.

De zaterdag is als vanouds de zogenaamde BIG-BANG van jaarmarkt tot een daverende streetbike how van ALL SCOOL naar DJUMBO het kan niet op. In de avond DJ's Roog en Lucian Foort en Ali B met Papa di Grazy.

Op de avonden betaalt het publiek een entreeprijs die dankzij de sponsors ongelooflijk laag is. Tevens wordt de prijs van de consumpties voor een dergelijk evenement ook nog eens laag gehouden. Maar liefst 3 feesttenten zorgen er voor dat iedereen aan zijn trekken kan komen.

Op de zondag is het meest sportieve onderdeel van het Zomerspektakel te vinden. Ruim 200 triatleten strijden tijdens de sprinttriatlon om de medailles. De triatlon wordt ook weer omgeven door diverse attracties voor kinderen en veel muziek op het terrein. Tevens doen een aantal oldtimers, Americain Trucks en Parijs-Dakardeelnemers het dorp op zondag middag aan.

Voor nadere informatie over dit evenement bezoekt u www.Zomerspektakel.nl.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
22 gr.
windkr. 2