WIJDEMEERSE WEBKRANT
Muziek in De Fuik
Kortenhoef, 26 juni 2008

Op 15 november wordt in De Fuik in Kortenhoef een "Non Stop" muziekevenement neergezet dat duurt van 20.30 uur tot middernacht.

persbericht

Spetterend muziekspektakel
in sporthal de Fuik op 15 november 2008

U kunt zich de vorige grootse concerten vast nog wel herinneren.
Het begon met Night of the Proms georganiseerd door het SFG, Stichting Festiviteiten ‘s-Graveland, een begrip in ons dorp. In 2001 een zeer groot concert met muzikanten van alle muziekverenigingen en een aantal koren uit toen nog Loosdrecht, Nederhorst den Berg en 's-Graveland. Dit als opmaat naar de nieuwe heringedeelde gemeente Wijdemeren.

Nu kleven er aan de organisatie van dit soort concerten nogal wat financiële consequenties, vandaar dat het financieel niet altijd haalbaar is om iets dergelijks te organiseren.

Toch hebben enthousiaste leden als Gert van Voorst, Lidia van Weenen, Jan van den Broeck, Alex de Haan en Pieter Luijer van de muziekverenigingen BMOL en Amicitia dit idee weer opgepakt. We zijn zeer goed op weg: Sporthal de Fuik is besproken, vergunningen zijn verleend, sponsoren gezocht en gevonden, hoewel wij nog altijd bedrijven kunnen gebruiken welke ons willen helpen de onkosten te dragen.

We willen deze avond een "Non Stop" muziekevenement neerzetten dat duurt van 20.30 uur tot middernacht met evergreens, populaire klassiekers en bekende meezingers. We zijn er ook trots op dat een deel van het muzikale programma ingevuld gaat worden door “The Horns inda House”. Weet u het nog? Vorig jaar juni twee concerten in een overvolle Dobber met soul- en funkmuziek uit de jaren 70. Garantie voor succes dus.

Ook zijn de leden van de overige muziekverenigingen uit Wijdemeren aangeschreven zodat zij als men dat wil hun medewerking aan dit concert kunnen verlenen. Wij zijn er trots op dat wij U kunnen presenteren namens de leden van Amicitia en BMOL en uiteraard The Horns Inda House:

Een groot muzikaal feest: Night of a Meezing Music, op 15 november aanstaande in Sporthal de Fuik.

Uiteraard zullen wij in de volgende publicaties ingaan op het programma en de voorverkoop van de kaarten. Maar u kunt nu alvast de 15de november in uw agenda noteren.

Mocht u mee willen spelen of meer informatie willen neemt u dan contact op met
035- 6563765 of per email [jvandenbroeck at hetnet.nl]
Aanmelding muzikanten: Lidia van Weenen, email [cestmoiharpje at gmail.com] of 035-6835831. Spreek uw naam en nummer in, dan wordt u teruggebeld.

Namens BMOL en Amicitia

Jan van den Broeck – Alex de Haan – Gert van Voorst – Lidia van Weenen en Pieter Luijer

bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
22 gr.
windkr. 2