WIJDEMEERSE WEBKRANT
Felicitaties voor WWK en Ben
Kortenhoef, di 1 juli 2008

Bob Colijn uit Kortenhoef feliciteert de WWK, Ben Steenvoorden en Jan Blom. Hij velt een erg hard oordeel over het gemeentebestuur.

ingezonden brief

Beste Rik,

Nu ff persoonlijk in navolging van Douwe, werkelijk top dat jij op deze leeftijd nog altijd zo super aktief bent voor onze gemeenschap!!

Ga zo door en nog een koperen erbij!.

Voortaan inderdaad minder lang op vakantie ofwel een paar keer paar jaar, maar dan kort.

Tevens wil ik in dit kader Ben Steenvoorden feliciteren met zijn durf en moed , om eindelijk de boel daar in de Raad aan te pakken !!!!!!! Eindelijk een Raadslid die doet waar hij voor betaald wordt en gekozen is, die zijn  mond durft open te trekken en niet met die stomme partijpolitiek uit de Middeleeuwen meer wil mee doen. Waar blijft de rest van die jaknikkers.

Lorje had natuurlijk allang moeten opstappen, na deze giga miskleun met 's-Graveland, deze man denkt denkt dat hij er verstand van heeft, maar het tegendeel is nu wel gebleken. Opkrassen en wel nu net als Wim Neef die moest vertrekken !!

Hulde ook aan Jan Blom die met een gedurfde offerte de boel wil lostrekken en dat ook verdient als goede burger en aannemer van ons dorp. Hulde dus voor Rik, Ben en Jan en weg met Lorje.  En andere jaknikkers !!!. 2008 vraagt om daadkrachtige politiek en geen gezever en volksverlakkerij.

Het CDA verdient overigens ook niet de schoonheidsprijs met de opvolging.

Alvast goede zomervakantie,

Mvrgr. Bob J. Colijn
Kortenhoef, Ondernemer en consultant.

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
25 gr.
windkr. 2