WIJDEMEERSE WEBKRANT
Vraagtekens bij Missie
Kortenhoef, zo 20 januari 2008

Edward Smallenburg uit Kortenhoef plaatst vraagtekens bij de Nederlandse missie naar Uruzgan.

De discussie heeft niets meer met Wijdemeren te maken en wordt dan ook met deze bijdrage gestopt. red. WWK.

ingezonden brief

Zinloze verspilling van de bloem van onze natie kan zo wel gesteld worden met het vallen van nutteloze slachtoffers, die een belang dienen, die voor ons onbegrijpelijk lijkt.

Wat hebben wij daar te zoeken en elke dag gaat er een miljoen euro heen, terwijl in verzorgingstehuizen, die mensen, die het allemaal zo goed gemaakt hebben hier, in de steek gelaten worden.

Zelf bereisde ik dit land en weet, dat dit land nooit veroverd of gedwongen kan worden in een richting die zij zelf niet willen.

Een pracht land met hoge bergen, waarin doorsneden diepe ontoegankelijke dalen, met een open en gastvrije bevolking, die nu door allerlei belangen gemangeld worden in een uitzichtloze strijd. Waarvoor? Waarom?

Onze Westerse macht is tanende en dit wordt versneld door in dit soort avonturen te stappen.

Besteed het geld toch aan goed onderwijs, zodat wij een slim en sterk land worden. Want hoe dommer de bevolking, hoe slechter de economie.

En als we dan toch willen vechten, creëer een arena, waar disputen voor het oog van de camera beslecht kunnen worden. Hetzelfde zo'n beetje als in de tijd van de gladiatoren.

Wie het weet, mag het zeggen.

Edward Smallenburg
Kortenhoef

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
12 gr.
windkr. 4