WIJDEMEERSE WEBKRANT
Help Patrick aan een Fiets
Ankeveen, wo 27 februari 2008

Patrick Kreuning werd aangereden door een auto. Zijn fiets is total loss. Voor zijn werk als postbode heeft hij een fiets nodig. Wie helpt?

ingezonden brief

POSTBODE AANGEREDEN

Afgelopen maandag ben ik in Naarden aangereden terwijl ik op mijn fiets naar mijn werk ging. Ik werk 's morgens en maandags de hele dag op het industrie-terrein aan de Amsterdamse straatweg. 's Middags bezorg ik in dienst van TNT in Kortenhoef de post. De man die mij aanreed stopte even snel 50 euro in mijn hand voor de schade en ging er vandoor.

Maar mijn fiets is total loss. De fietsenmaker schat de schade op €350.-, restwaarde van de fiets € 0.- Daar ik zelf in Ankeveen woon, zit ik zonder fiets behoorlijk in de problemen, vooral nu door het ongeval mijn beenspieren enigszins verrekt zijn. Daarnaast kan ik zonder fiets mijn beroep van postbode niet uitoefenen.

Mocht er iemand voor een zachte prijs een stevige fiets over hebben, dan houd ik mij aanbevolen, enkel een frame met voorvork mag ook, mijn kapotte fiets heeft n.l. nog wel goede wielen, maar het frame is dusdanig verbogen dat dit niet meer bruikbaar is.

Reacties graag doormailen naar Pkreuning666 at yahoo.com of bellen naar 035-8795195.

Patrick Kreuning
Ankeveen

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
9 gr.
windkr. 2