WIJDEMEERSE WEBKRANT
Nieuwe wegwijzers De Slenk
Ankeveen, di 5 februari 2008

Op 7 februari wordt een nieuw systeem van wegwijzers op bedrijventerrein De Slenk in Ankeveen geplaatst.

persbericht

Nieuwe wegwijzers voor De Slenk

Op 7 februari installeren Chris Steijger, namens de ondernemers en portefeuillehouder economie Wim Lorjé, namens de gemeente, een nieuw systeem van wegwijzers op bedrijventerrein De Slenk in Ankeveen.

Bij de ingang van het terrein wordt een overzichtsplattegrond geplaatst. Dit bord verwijst met kleurcodes naar de verschillende straten en locaties op De Slenk. Op het bedrijventerrein zelf worden verzamelborden met adressen van bedrijven geplaatst. Deze borden corresponderen met de kleuren op de overzichtsplattegrond.

De ondernemers financieren de eigen adresborden, de gemeente betaalt het plattegrondbord.

De nieuwe bewegwijzering is het resultaat van de samenwerking tussen ondernemers en gemeente in beheergroep De Slenk. Het doel van de samenwerking is het verbeteren van het bedrijventerrein. Met de plaatsing van uniforme bewegwijzering verbeteren de bereikbaarheid, verblijfskwaliteit en uitstraling van De Slenk. Nog niet alle ondernemers doen mee met het systeem. Veel bedrijven hebben namelijk al een eigen bord. De verwachting is echter, dat wanneer de nieuwe borden er staan, meer bedrijven zich zullen aansluiten bij het nieuwe systeem.

De beheergroep werkt aan het beheer van de openbare ruimte, parkeren, verkeer, nieuwe ontwikkelingen op het terrein, enz. Tegelijkertijd is de beheergroep het platform waarin ondernemers en gemeente overleg voeren over zaken als gemeentelijk beleid, belangen van ondernemers en ontwikkelingen in de regio. Een belangrijke verdienste van de beheergroep is het initiatief voor een haalbaarheidsonderzoek van een nieuwe rondweg om het terrein. De komende maanden wordt duidelijk of de aanleg van deze weg realiseerbaar is.

De installatie vindt plaats op 7 februari om 16.00 uur, bedrijventerrein De Slenk, Stichtse Kade 49.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt, nat
8 gr.
windkr. 5