WIJDEMEERSE WEBKRANT
Darts: 3-voudig Succes
Kortenhoef, ma 4 februari 2008

Afgelopen woensdag kwamen alle drie de dartsteams weer in actie, het tweede en het derde speelden thuis, het eerste reisde af naar Amersfoort.

ingezonden bericht

DRIEVOUDIG SUCCES VOOR DE DARTERS UIT KORTENHOEF

Afgelopen woensdag kwamen alle drie de teams weer in actie, het tweede en het derde speelden thuis, het eerste reisde af naar Amersfoort.

Het Eerste: Herman en Ron wonnen met 2-1 hun set, Roel en Marcel met 2-0. Waarbij Roel maar gelijk weer een 180 scoorde. Herman en Marcel wonnen zowel de eerste als de vierde koppels met 2-0, Roel en Ron wonnen met 2-1 en 2-0. Hoge finishes waren er helaas niet te bewonderen, maar wel gingen alle dubbels er binnen drie pijlen in. De bierronde maakte deze giganten wederom tot slachter, 9-0.

Het Tweede speelde tegen D.O.K. uit Amersfoort. Menno, Dennis en Bats wonnen alle drie hun single met 2-1, Berrie verloor met die cijfers. Bij de koppels ging het een stuk minder, Menno en Dennis verloren de eerste en de Derde set, Berrie en Bats verloren de tweede maar wonnen de vierde. Zo was de bierronde beslissend, en die ging toch weer naar de dorstige mannen uit Kortenhoef. Zodat de 5-4 en een gratis biertje binnen waren.

Het Derde dat de derde plek bezette, mocht tegen Honden uitlaatservice Barney uit IJsselstein die tweede staat. Belangrijk dus. Ronald en André wonnen hun singles, Ed en René moesten buigen voor de opponent. Bij de koppels wonnen de Bosson-Brothers de derde set na de eerste verloren te hebben. De tweede set sleepten Ed en Ronald binnen, maar zij verloren weer de vierde set. Ook hier bracht uiteindelijk de bierronde de beslissing in het voordeel van WVK. Maar met slechts een set verschil lopen ze nog niet hard in op de nr. 2, en daar de subtop elkaar op de hielen zit, is het de vraag of ze nog derde staan na deze toch knappe 5-4 zege.

Interview

Tijd dus om de teamcaptain van dit Derde, Ronald Kramer, eens aan de tand te voelen.
V: Je bijnaam is Horney Boquito, hoe komt dat zo?
A: Omdat ik altijd over seks praat. Naast darts en borreltjes cola is dat mijn lust en mijn leven.
V: Je bent teamcaptain van een gezelligheidsteam dat toch wil promoveren, hoe lastig is dat?
A: Het gaat goed, maar anders dan verwacht. Iedereen wil steeds spelen, dan moet je wel eens mensen teleurstellen, door de reserves is het team best ruim voorzien van goede darters.
V: Ben jij niet wat te serieus voor dit gezelligheidsteam?
A: Nee, maar we hebben afgesproken voor promotie te gaan, en dan verwacht ik wel de volle inzet, van mezelf maar ook van de spelers.
V: Dus promotie is de doelstelling voor dit jaar?
A: Ja, we kunnen makkelijk een klasse hoger. Vooral René en ik trainen erg veel, dus voor ons moet dat niveau haalbaar zijn.
V: wat zijn de leukste en minst leuke kanten aan de dartssport?
A: Het leukste is de derde helft, dus de bierronde en erna, zeker wanneer je gewonnen hebt. Het minst leuke is verliezen, want gezelligheidsteam of niet, fanatiek zijn we wel.

Agenda

Zondag 9 februari is weer het maandelijkse open clubkampioenschap, aanvang 14.00 uur, inschrijving: €7.50. 23 februari is het mixed koppels toernooi, schrijf u hiervoor tijdig in, vol is vol. Kosten: €15.- per team. Voor alle verdere info, rijdt even langs bij het Wapen van Kortenhoef, of bel 035-6550083 Dartsvereniging Wapen van Kortenhoef wordt gesponsord door Playy.

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
8 gr.
windkr. 3