WIJDEMEERSE WEBKRANT
Mario morgen in Debat?
plaats, dag 1 mei 2007

Mario (Doedom) Wouters nodigt Casper Keller en Putter uit om morgen op de Jaarmarkt met hem in debat te gaan over de randweg.

Mario Wouters staat morgen op de Jaarmarkt om folders uit te delen en om handtekeningen voor de randweg te verzamelen. Gisteren heeft hij aan Noorder- en Zuidereinde de folder huis aan huis verspreid. Op die actie kreeg hij positieve reacties.

ingezonden brief

Geachte redactie, beste Casper Keller,

Graag wil ik reageren op uw stukje in de WWK. Ik zal het kort houden. Uw reactie is van het zelfde niveau als de pennevrucht van Putter van enkele weken geleden. Proberen leuk te zijn maar inhoudelijk geen enkel argument waarom u tegen bent. Op die manier lijkt het alsof u de publiciteit zoekt puur en alleen om de publiciteit zelf. Dat is iets wat u mij en het doedom.com team in ieder geval niet kunt verwijten. Wij willen slechts de discussie nieuw leven inblazen en het probleem hoog op de politieke agenda zetten.

Dat doen we aan de hand van de randweg én (we proberen bescheiden te blijven) dat lukt aardig. Zie onder andere de poll op de WWK en het aantal reacties op www.doedom.com

Zaterdag wil ik graag met u in discussie gaan over de randweg en de verkeersproblematiek. Ook Putter nodig ik (nogmaals!!) van harte uit om even langs te komen. Want dat het plan leeft dat kan niemand meer ontkennen.

Mario Wouters
Doedom.com

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
15 gr.
windkr. 5