In een lastige wedstrijd speelde 's-Graveland 1-1 gelijk tegen Hillegom.

De RSS feed wijzigt. Lees meer.

ingezonden bericht

Hillegom-s.v. 's Graveland 1-1

's Graveland moest tegen Hillegom winnen om over Hillegom heen te gaan. Beide ploegen hadden het vanaf het begin moeilijk om gaten te vinden op het veld. De wedstrijd kende een laag tempo, er werd nauwelijks iets geforceerd. Hillegom had een klein overwicht, de nummer vijf van de competitie, kende in 's Graveland een moeilijke tegenstander.

's Graveland dat speelde zonder de geschorste Mark Laveber, in zijn plaats speelde Mark Schouten die op het middenveld werd vervangen door Thimo Willard.

Na 35 minuten kwam Hillegom op voorsprong via een corner; 1-0. Hillegom deed er alles aan om de voorsprong in stand houden tot de rust. Robert Kuc raakte geblesseerd aan het hoofd. De heftig bloedende wond kon hem echter niet van spelen af houden.

Na rust ging 's Gravland op zoek naar de gelijkmaker, omdat het wist dat deze er in minimaal inzat. Het spelbeeld werd er echter niet beter op, het bleef rommelig en geen van beide ploegen kon echte kansen creëren. Hillegom hield de bal echter voor het eigen goal, en liet de bal daar rond gaan, maar echt gecontroleerd ging dat niet. Na 71 minuten profiteerde Robert Kuc van een klutsbal en punterde de bal achter de doelman van Hillegom; 1-1. De ploegen leken genoegen te nemen met deze stand en voerde geen van beide het tempo op. Één minuut voor tijd kreeg 's-Graveland nog een uitgelezen kans voor de winst, maar Floris Haselager schoot een vrije trap rakelings naast. Beide ploegen pakken dus na de rust een punten en mogen daar tevreden mee zijn.