WIJDEMEERSE WEBKRANT
Winter op de Ankeveense markt
Ankeveen, zo 28 januari 2007

Komende zaterdag wordt de Ankeveense weekmarkt een Wintermarkt met warme chocolademelk, erwtensoep en glühwein.

De RSS feed wijzigt. Lees meer.

ingezonden bericht

Winter op de Ankeveense markt
Klant aan 't woord

De mensen die de Ankeveense markt organiseren zijn altijd actief als het gaat om het marktaanbod nog aantrekkelijker te maken. Zo zal er binnenkort een kraam voor kinderkleding worden toegevoegd en er vinden leuke nieuwe evenementen plaats.

De markt van aanstaande zaterdag 3 februari zal een echte wintermarkt worden. Als het winterweer mee zit kunnen de bezoekers zich met een kop chocolademelk warmen bij de vuurkorven en aan het eind van de ochtend zal er erwtensoep zijn en wordt er glühwein geschonken voor de liefhebbers. Het wordt dus weer heel gezellig rondom de winters aangeklede koffietent.

Bezoeker Richard Spoor ziet het al weer helemaal zitten. Hij is een echte liefhebber van de markt en een trouwe wekelijkse bezoeker. 'Ik vind dat de gezelligheid in het dorp erop is vooruit gegaan. Misschien vind ik dat wel het belangrijkste' :zegt hij. 'We praten weer met elkaar en die speciale evenementen zoals de wintermarkt en straks de lentemarkt en de brocante verhogen de sfeer nog eens extra. Ik hoorde zojuist dat er één keer in de maand weer een kraam bijkomt waar kinderkleding verkocht wordt voor kinderen van vier t/m twaalf jaar. Dat lijkt me een aanwinst voor het kinderrijke Ankeveen. Wat mij betreft wordt de markt nog meer uitgebreid' :zegt hij. 'Dat lijkt me heel gezellig'.

Voor de brocantemarkt van 10 maart zijn trouwens nog een paar kramen te huur. Geïnteresseerden kunnen bellen met Tiny Beemsterboer 035-6561507.

Bruisend Ankeveen

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief