WIJDEMEERSE WEBKRANT
Commissie reageerde wel
Kortenhoef, d1 20 februari 2007

Ben Steenvoorden, raadslid voor de PvdA, reageert op de ingezonden brief van Joop Glijn over de discussie over de voetbalverenigingen.

ingezonden brief

Geachte redactie en beste Joop,

Hoewel ik het correctieverslag van Joop Glijn over de commissievergadering MZ in grote lijnen  onderschrijf, wil ik toch ook zijn verhaal corrigeren.
Joop schrijft namelijk dat de commissieleden niet in staat waren te reageren op de inbreng van Ab Krook en in zich in stilzwijgen hulden. Dat klopt niet.

Ik weet van mezelf dat ik niet lang van stof ben, maar juist daarom weet ik meestal nog wel wat ik gezegd heb. Omdat ik het ook nog zeer relavant vind wat ik gezegd heb reageer ik nu wederom.

Hoewel ik goed geluisterd heb naar het verhaal (droom) van Ab (het "wij" gevoel) was ik niet sprakeloos van zijn inbreng. Ik begrijp best wat Ab wil maar ik ben het er niet mee eens en heb dat ook gemeld.  Onder andere heb ik gezegd dat er verschil is tussen een droom en een visie en dat ik op korte termijn (eerste tien jaar) niet zie gebeuren dat de voetbalverenigingen Loosdrecht en 's Graveland samen gaan.

M.i. hoeft dat ook helemaal niet want twee van die fantastische (en grote) verenigingen kunnen prima zelfstandig functioneren. Verder heb ik gezegd dat een grotere vereniging ook een nadeel kan zijn voor het 'wij' gevoel. De conclusie van mijn verhaal was én is dat s.v 's Graveland op korte termijn niet geholpen is met de droom van Ab.

Kortom ik was niet helemaal sprakeloos. Voor de volledigheid kan ik melden dat meerdere commissieleden hebben gereageerd. Allen vanuit hun eigen visie. De opmerking van de wethouder dat alleen Ab met een visie reageerde was dan ook niet correct.  

Vriendelijke groet,

Ben Steenvoorden
Raadslid PvdA

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
7 gr.
windkr. 3