WIJDEMEERSE WEBKRANT
Brief over Loenen
Wijdemeren, di 20 februari 2007

De heer of mevrouw Van Loenen zou graag zien dat er ook een Loenense Webkrant was. Hij prijst Jaap van Waveren om zijn vasthoudendheid.

ingezonden brief

Ook nu is weer gebleken dat er nogal eens iets mis gaat binnen de gemeentelijke politiek. Gelukkig is er in de gemeente Wijdemeren wel iemand die zich hierin verdiept en volhoudt tot men niet meer anders kan dan hem in het gelijk te stellen.

Al jaren voert een inwoner van gemeent Loenen aan de Vecht een soortgelijke strijd. Het enige verschil, hij is gewoon burger, naar hem wordt niet geluisterd. Er word zelfs letterlijk gezegd "hou toch eens op met uw gezeur, denk om uw hart",en daar kun je het mee doen.

GEEN van de raadsleden heeft het LEF om daadwerkelijk zich eens te verdiepen in de kwestie. Koninklijke besluiten worden genegeerd, kadastertekeningen kloppen van geen kanten, maar wat maakt het allemaal uit, er word een huis gebouwd terwijl er niet eens een woonbestemming op het perceel zit. Het woonhuis staat er (met of zonder vriendjespolitiek) ach en die domme burger word het wel een keer zat al dat gedoe om zijn gelijk te krijgen. WAAR haalt de gemeentelijke politiek het lef vandaan om zo met zn burgers om te gaan.

Het is te hopen dat, mede door het werk van Dhr van Waveren dit soort praktijken tot het verleden gaat behoren. Ik vraag me af wie er in de gemeente Loenen aan de Vecht ook de MOED, LEF en EERLIJKHEID!!!! bezit om ook eens daadwerkelijk iets te doen aan bovenstaande kwestie.

De Gemeente Loenen aan de Vecht heeft niet zo'n mooie Webkrant als Wijdemeren waar je als BURGER ook je zegje kunt doen. Reden????? Bang voor teveel reacties misschien.

Als laatste, Meneer van Waveren, ga door met uw werk (ook het lezen van bepaalde stukken lijkt toch niet geheel onzinnig). Daar hebben we iets aan.
Misschien, HEEL misschien, is er ooit nog iemand in de gemeente Loenen aan de Vecht die ook eens durft te gaan voor openheid en eerlijkheid en het naleven van regels. WE WACHTEN AF.

Van Loenen
Wijdemeren

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
7 gr.
windkr. 3