WIJDEMEERSE WEBKRANT
Sieta is PS Kandidaat
Nederhorst den Berg , vr 16 februari 2007

Op Valentijnsdag 14 februari gaf Sieta Vermeulen-Franssen de aftrap voor haar campagne voor de Provinciale Staten in Noord Holland.

persbericht

Op Valentijnsdag 14 februari heeft Sieta Vermeulen-Franssen de aftrap gegeven voor haar campagne voor de Provinciale Staten in Noord Holland.


Sieta Vermeulen (links) biedt Ellen Ludwig de VVD-Valentijstaart aan.

De start was bij Stichting Aangepast Tennis "Kom-tie". Deze stichting verzorgt wekelijks tennislessen voor geestelijk en lichamelijk gehandicapten in de Pandahallen in Loosdrecht. Ellen Ludwig is al sinds ongeveer 8 jaar de drijvende kracht achter deze stichting. Samen met een paar vrijwilligers is Ellen elke woensdag druk in de weer met het geven van lessen. Omdat vrijwilligers als Ellen de motor van onze samenleving zijn, heeft Sieta haar namens de VVD in Noord-Holland een Valentijnstaart aangeboden. Ellen was vooral blij met deze attentie omdat de activiteiten van de stichting Komtie hiermee in de belangstelling komen te staan.

Sieta staat op plaats 34 van de VVD lijst. Aangezien zij de enige VVD kandidaat uit de Vechtstreek is, hoopt zij door middel van voorkeursstemmen op 7 maart a.s. in de Provinciale Staten te komen. De komende weken zal zij dan ook actief campagne gaan voeren in Wijdemeren.

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
12 gr.
windkr. 3