WIJDEMEERSE WEBKRANT
Open brief aan GL
Kortenhoef, 30 oktober 2006

Martin Stevens uit Kortenhoef reageerde al op de kap van de Leeuwenlaan. Hij reageert ook nu direct op de reactie van Hilbrand Korver.

(Er zijn al veel reacties op de bomenkap binnengekomen. Tijd om af te gaan tellen en de discussie langzamerhand te stoppen. Uiteraad mag Hilbrand Korver nog op deze open brief reageren. Voor het overige worden er nog maximaal twee andere reacties geplaatst over dit onderwerp. red. WWK)

Nieuw emailadres WWK: webkrant@wijdemeren.com!

Ingezonden Brief

Open brief aan Hilbrand Korver
Kapvergunning?

Hilbrand,

Als politiek actief persoon moet je toch wel een beetje oppassen wat je zegt en in ieder geval navraag doen of een bewering klopt. Je kunt het er dan nog niet mee eens zijn, maar dan weet je van de hoed en de rand. Dat iemand uit commerciëel gewin een laan met verrotte bomen laat kappen is al een utopie, maar dat er wellicht een verplichting ligt tot onderhoud is je dus ontgaan.

Voorwaar een ernstig feit voor een voorman van Groen Links! Je suggereert nu dus dat enkel uit geldelijk gewin deze lanen gekapt zijn. Maar wat als er uit de stervende bomen takken vallen of zelfs hele bomen neerstorten? Is Groenlinks dan aansprakelijk? Nee, de eigenaar van de bomen! En dat weet je best. En dat is in dit geval (Leeuwenlaan deels) Natuurmonumenten.

Je kunt natuurlijk eindeloos gaan kandelaberen, je helpt er de beuken niet mee (brandschade op de schors door zonlicht) Je helpt er de veiligheid niet mee (kan nog steeds omvallen) en je helpt er al helemaal niet de leden van Natuurmonumenten want het kost een vermogen om de laan steeds maar op te lappen. 

Wat wil je hiermee bereiken Hilbrand? Stemmen? Das wel erg goedkoop scoren, zo ken ik je niet. De natuur? Wat is er natuurlijk aan een 90% dode laanboom? Ik snap het even niet, leg eens uit, die aanval op NM...

Martin Stevens
kortenhoef

home
verder
terug
reageer
zoek
nieuwsbrief
bron
Ingez. Brief
foto
---
auteur
Rik Jungmann