Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Nieuwe kandidaten over College

Wijdemeren, 19 februari 2006

Op 24 februari organiseert de VVD een politiek café over de erfenis van het zittende college. De nieuwe kandidaten mogen zich daarover uitspreken.

Persbericht

VVD Wijdemeren

De erfenis van het oude college

VVD organiseert op vrijdag 24 februari a.s Politiek Café met nieuwe kandidaten !

" de erfenis van het oude College "

Op 7 februari heeft het college in het Spiegelhuys het document 'Verantwoording collegeprogramma 2002 - 2006' gepresenteerd. Dat leverde veel stof tot discussie op. Daarom is nu dit Politiek Café is gewijd aan " de erfenis van het oude College "

Alle nieuwe kandidaten zullen als zij gekozen worden geconfronteerd worden met deze erfenis, die zoals het betaamt bij een erfenis, mooie stukken, maar ook onbetaalde rekeningen omvat.

Er is, geeft het scheidende college aan, veel gerealiseerd, waaronder ook veel extra zaken. Andere voornemens, zoals het niet verhogen van de OZB, zijn niet gerealiseerd.

Leden uit het college en de oude raad zullen de "degens" gaan kruisen met een aantal nieuwe kandidaten van de verschillende partijen. Zij doen dit onder de deskundige leiding van Herman Stuijver, die terzijde gestaan wordt door Rik Jungmann.

Locatie: Spiegelhuys, Dammerweg 3, Nederhorst den Berg

Aanvang: 20:00 uur

Het Politieke Café eindigt circa 22.00 u. Na afloop kan, zoals inmiddels gebruikelijk begint te worden, een ieder persoonlijk met de kandidaten verder discussiëren.


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Windstil Naar volgende bericht