Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

's-Graveland-Legmeervogels 3-0

's-Graveland, 19 februari 2006

Ook 's-Graveland behaalde vandaag een overwinning met 3-0. Legmeervogels moest het afleggen tegen de 's-Gravelanders.

Ingezonden Bericht

's-Graveland - Legmeervogels 3-0

In de wedstrijd tegen Legmeervogels kreeg 's-Graveland eindelijk de beloning, die het de laatste weken ontbeerde. Direct vanaf de aftrap was al te zien dat 's-Graveland opnieuw bereid was om voor de broodnodige punten te strijden.

De gasten werden constant onder druk gezet, hetgeen uitmondde in zeer reële scoringskansen. Net toen iedereen dacht dat het opnieuw weer niet zou lukken kwam, vlak voor rust, onverwacht de openingsgoal tot stand.De goed meegekomen middenvelder Mark Schouten haalde van grote afstand plotseling keihard uit en tot verbijstering van de Legmeervogels doelman verdween de bal via de onderkant van de lat in het doel: 1-0. Mocht de ploeg uit UIthoorn in de eerste speelhelft nog tot redelijk tegenspel komen, na de theepauze was het niet meer opgewassen tegen de goed spelende thuisclub.

Maroc Nieuwenhuis, de eindelijk weer beschikbare spits,  werd ingezet  waardoor 's-Graveland nog meer het spelbeeld kon beheersen. Het duurde echter nog vrij lang voordat in de stand verandering kwam, maar een combinatie tussen Nunu Alexandre en Nieuwenhuis in de 25e minuut werd door de sterke spits doeltreffend afgerond: 2-0. Toen tien minuten later Johnny Hendriks zeer alert reageerde op slecht uitverdedigen van de Legmeervogels defensie was de wedstrijd gelopen. Het verkregen balbezit werd feilloos door hem afgestraft : 3-0. Mede ook door het feit dat de
achterhoede van 's-Graveland wederom stond als een huis wist de ploeg uit Uithoorn, met nota bene de meeste gescoorde doelpunten tot nu toe, zelfs niet tot scoren te komen.


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Windstil Naar volgende bericht