Loosdrecht versloeg Woudenberg met drie tegen nul, en pakte daarmee de draad na de winterstop goed op.

Statistieken Loosdrecht - Woudenberg: 3-0 (zaterdag 19 februari '06).

• Barry Dietz (pen.)
  • Julian Bonaparte
  • Johan Krotjje

Opstelling: Visser, Warney (van Henten), Witje, Rood, Brummel, Dietz (Poort), Krotjje, Berkie, Callie, Bono en Said (Machielse).

In een voor Loosdrecht uitstekend verlopen eerste wedstrijd na de winterstop heeft de ploeg weer drie punten aan het totaal toegevoegd door met 3-0 van Woudenberg te winnen. De basis voor de overwinning werd al in de eerste helft gelegd toen Loosdrecht via goals van Barry Dietz middels een penalty en Julian Bonaparte ver in blessuretijd een comfortabele 2-0 voorsprong op het scorebord lieten aantekenen. Na de rust wit Woudenberg middels een laatste stuipstrekking nog ff gevaarlijk te worden maar uiteindelijk wist Johan Krottje met een mooie goal het definitieve vonnis te vellen.

Na een aantal vriendschappelijke wedstrijden die niet naar ieders tevredenheid werden afgewerkt moest Loosdrecht nu weer voor het 'echie' aantreden en wel in een thuiswedstrijd tegen Woudenberg. En juist als het er om gaat blijken er bij de ploeg van trainer/coach Ab Rutten krachten los te komen waar menig tegenstander zich nog wel eens in verslikt. Zo ook Woudenberg dat vast van plan was om wat punten mee terug te nemen naar hun thuisbasis. Bij rust echter leek de ploeg al een illusie armer. Dat duurde overigens wel zo goed als tot aan de rust. Ondanks dat Loosdrecht de bovenliggende partij was, de duels veel scherper in ging wist het nog niet al te veel kansen te creëren. Woudenberg overigens ook niet en dat beetje dreiging dat toch ontstond werd onschadelijk gemaakt door de betrouwbaar keepende Stephan Visser. Vlak voor rust was het dan toch raak. Nadat Julian Bonaparte in de zestien werd gehaakt was het de sterk leidende scheidsrechter die niets anders kon doen dan een penalty geven. De benutte penalty via Barry Dietz betekende de 1-0 die ver in blessuretijd ook nog werd opgevolgd door de 2-0 nadat Julian Bonaparte zijn schot van richting veranderd zag worden en prompt de goal inging.

De klap voor Woudenberg was groot maar wonder boven wonder kwam het toch met overtuiging de kleedkamer uit en maakte het Loosdrecht het eerste kwartier lastig. Het ontbrak echter aan een afmaker en zo bleef de twee goals verschil staan. Loosdrecht wist deze marge zelfs op drie te zetten via een prachtige goal van Johan Krottje die een voorzet van rechts goed inschatte en met een volley de verre hoek vond. De wedstrijd was gelopen maar toch zette Loosdrecht nog een tandje bij. Woudenberg geloofde het wel en zo kon de ene na de andere kans gecreëerd worden. Een wonder was het dat de teller op drie bleef staan maar de pret was er niet minder om. Deze eerste competitiewedstrijd in het jaar 2006 werd winnend afgesloten en in ogenschouw nemende de uitslagen van de concurrentie schuift Loosdrecht qua verliespunten naar plaats drie. Deze kan het definitief innemen als het volgende week weet te winnen van Benschop in een uitwedstrijd.