Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Paulich start Komma

Nederhorst den Berg , 1 september 2005

Bob Paulich, voormalig presentator van het actualiteitenradioprogramma Wijdemeren Actueel Live, begint een nieuwe fastfoodketen onder de naam Komma.

Bob Paulich uit Nederhorst den Berg, liep al lang met het idee voor een luxe broodjeszaak. Hij had ruim een jaar geleden al visioen van een kiosk met een terrasje midden op de Meenthof in Kortenhoef, vanwaaruit luxe belegde broodjes en een kop koffie verkocht zouden worden, zo vertrouwde hij ons toen toe.

Uit de Gooi van vandaag blijkt dat zijn idee werkelijkheid wordt, (nog) niet in Kortenhoef, maar bij station Bussum-Zuid. In overleg met NS-Vastgoed en de gemeente Bussum heeft hij afspraken kunnen maken om een luxe broodjeszaak op die plek in het voormalige stationsloket te realiseren. Nog voor de Kerst wil hij de eerste broodjes over de toonbank laten gaan.

Hij wil goede en smakelijke kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs. Eerder zalm, dan een gehaktbal, eerder warme beenham dan een kleffe hamburger.

Zelf dacht hij aan een blokhut, maar dat idee kon geen genade vinden in de ogen van Bussum. Het nieuwe ontwerp ligt binnenkort ter inzage.

Paulich werkt samen met Piet van Haagen (ex-eigenaar 't Spieghelhuys) aan de ontwikkeling van Komma. Als het goed lukt met de Komma in Bussum, dan willen de compagnons er meer neer zetten elders in het land.


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Matige wind 23º Naar volgende bericht